Scudo Sports

13 Mayıs Cumartesi - İzmir - 2 Etkinlik bir arada

Caner Geyik

Daimi Üye
Tepki
842
İsim
eski rumuz: luneris
Bisiklet
Carraro
Özet : 10.30 Gündoğdu Konak (1. etkinlik), 11.00 Konak - İnciraltı (2.etkinlik)

Varan 1
Bisikletini Al da Gel Aramızda Yok Engel

Konak Belediyesi, İzmir Görme Engelliler Derneği'ne tandem bisikletler hediye edecek. Engelliler Haftası bağlamında gerçekleşcek olan bu etkinlikte Konak Belediyesi ve İzmirli Bisiklet Grupları olarak küçük bir bisiklet turu da yapacağız. 13 Mayıs Cumartesi saat 10.30'da Gündoğdu Meydanı' nda toplanıyoruz.

(link)

Varan 2
Sağlık İçin Pedallayalım

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Çerçevesinde Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi olarak spor yapmanın bireysel ve toplumsal açıdan sağlık üzerindeki olumlu etkilerini vurgulamak ve farkındalık yaratmak amacı ile düzenlenen bu etkinlik Avrupa Bisiklet Yarışmasında ECC 2017 İzmire destek vermektedir.
Sağlıklı yaşamak ve ECC 2017 de İzmiri birinciliğe taşımak için hemşireler olarak biz de varız diyoruz ve cumartesi günü hemşireler ve bisikletçiler olarak Konak Meydanı Saat Kulesinden İnciraltı Kent Ormanına pedallıyoruz.
Bu etkinliğimizde hepinizi bekliyoruz.
Etkinlik ile ilgili ayrıntılar:
* etkinliğe katılımda navıkı uygulamasını cep telefonlarına indirmek ve sürüş boyunca çalıştırmak gereklidir.
*etkinliğe kesinlikle katılacak kişilerin izmirdesaglikicinpedallayalım@gmail.com adresine isim, soyisim, meslek ve iletişim bilgilerini belirterek mesaj yollamaları gereklidir. Mesaj yollayamayan katılımcıların kayıtları etkinlik alanında alınacaktır.
*50 Adet BİSİM bisiklet bisikleti olmayıp etkinliğe katılmak isteyenlerin kullanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinliğe sunularak desteklenmiştir. Ancak BİSİM bisiklet kullanacak katılımcıların bu durumlarını belirterek mail adresine mutlaka mesaj yollaması gerekmektedir. BİSİM lerin verilmesinde mail yollayan katılımcılara öncelik verilecektir.
* Etkinliğimizde hatıra özelliği taşıyan sembolik hediyelerimiz ve çeşitli ikramlarımız mevcuttur (Su, soğuk sandviç, meyve suyu, lokma, sınırlı sayıda paça bandı, kitap ayracı, izmir temalı magnet veeee Accell Bisikletin özel hediyesi sınırlı sayıda Bisiklet Manifestosu Buff'ı...). Hediye ve ikramlarımız İnciraltı Kent Ormanında verilecektir.
* Etkinlikte sadece naviki uygulamasını kullanan katılımcılara özel olarak kilometre sınırı olmadan sürüş bilgilerini görevlilerle paylaşarak naviki bisiklet çantası alabileceklerdir.

(link)

Scudo
Hafta sonu şehir dışında olmasam kesin katılırdım katılacak olanlara şimdiden iyi gezmeler dilerim[emoji4]

@luneris Yarin siz nereden baslayacaksiniz acaba ben de katiliyorum ben saat kulesinden baslayacagim haberlesiriz :)

Geri