Scudo Sports

13/14 haziran 2015 bandırma kapıdağ turu

inndream

Daimi Üye
Tepki
181
İsim
akif
Bisiklet
Sedona
Cümleten herkese iyiskşamlar arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi 13 haziran c.tesi sabahı Yenikapı ido dan ilk sefer ile bandırmaya hareket kapıdağ yarımadasında isteyen turankoyde pansiyonda isteyen çadır kamp yaparak konaklanacak pazar gun akşam yine bandırmadan yenikapıya dönüş ben gidiş biletini ilk sefere donuş biletini ise son sefere almayı planlıyorum önümüzdeki haftaiçi biletlerimi alacağım şimdilik 2bayan 4 erkek altı kişiyiz arkadaşız kardeşiz sizleri de bu tur organizasyonuna davet ediyorum katılmak isteyenler bana özelden mesaj atsınlar tur ile alakalı bir whatsapp grubumuz var detayları konuştuğumuz oraya ekliyeyim telefon numaram 05426061299. Bu arada hani derler ya yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye :) işte o misal 19 mayısta Yalova termal üzerinden Mudanya turu duzenledik onun fotoğraflarını da aşağıda paylaşıyorum belki gaza gelirsiniz diye :) son olarak kapıdağ turu tahmini 180 km pansiyonda kalacakların önceden yer ayırtarak rezervasyon misali işini sağlama alması gerekir zira başka alternatif yok o bölgede

(link)

Arkadaşlar kapıdağ turunun birinci ve ikinci gün rotasıda hazır

1nci gün 61 km
(link)

2nci gün 69 km
(link)

180 km diye biliyordum ama yanlış hatırlıyormuşum demekki bandırmadan bandırmaya 130 km çok rahat laylaylom gider geliriz tabiiii yolun eğimine bakın yinede siz ;)

• Beğen
Tepkiler: veyselozcelikk
Scudo
Geri