Scudo Sports

13.04.2010 ısparta-gölcük

Aydın Akyokus

Forum Bağımlısı
Tepki
416
Bisiklet
Trek
öncelikle fazla söze gerek yok ...
(link)

evet dere mahallesi üstleri
(link)
yolumuza çıkan güvercinler
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
çeşme başı pozu tripot taş
(link)

ve ayaklarımızın altında gölcül
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
gölcüğün etrafını turlarken karşımıza çıkan atlar ...
(link)
çıkarken para almak isteyen zihniyeti protesto ederek kendimizi dağa vurduk :) adamlar kafaya göre takılıyorlar ...
(link)
(link)
(link)
(link)

ve sonuçta milas üzerinden dönüş yaptık. tabi her çıkışın bir inişi vardır :) yellene yellene indik
gün sonunda toplam 39 km yaptık :) artık diğer bilgileri ve yorumları ismail arkadaşıma bırakıyorum
teşekkürler şimdiden herkese ...

Scudo
Valla ne diyeyim Aydın Abi havanın güzel olması sebebiyle,turumuz çok güzel ve eğlenceli bir hale geldi... Hani resimlerde çok güzel çıkmış. :)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
askerliğimi 470 gün olarak Isparta'da yaptım bitirdim geldim en büyük hayallerimden biri orada bisiklete binmekti fotolara bakınca içim gitti pedallayan ayaklara yüreğinize sağlık..
İç Güv.Tatb.Eğt.Mrk.Komt. DAĞ KOMANDO OKULU
88/2 Çılgın REVİRCİ

Teşekkürler paylaşım için.
("Fazla söze gerek yok" deyince, bişi yazamadım, çekindim):)

Sözün bittiği yer, sanırım gölün kenarı olsa gerek. O ne dinginlik o ne sadelik, bir an orada olsam o sulara dalsam diye geçirdim içimden.
Paylaşım için teşekkür ediyorum
dostça ve hoşça kalın

İşte Ispartanın en güzel rotalarından biri daha...ayağınıza sağlık.Nefis bir manzara eşliğinde güzel bir tur olmuş.

• Beğen
Güzel gezi arkadaşlar.Her zaman doğa biz bisiklet severlerin vazgeçilmezi..Tebrikler.

selamlar arkadaşlar,güzel tur olmuş ayaklarınıza sağlık, yaza birlikte pedallamak dileğiyle...

• Beğen
@Fuat KURT

hocam hafta içi gidince sizi rahatsz etmeyelim dedik ama bi daha ki sefere iiletişime geçip beraber gidelim . teşekkürler tekrardan

Geri