Scudo Sports

1250 tl bütcem var

Scudo
KArdeş öncelikle şuunu söyleyeyim sadece önden amortisörlü al. Çift amortisörlüler çok ağır oluyor, tam bir eziyet çekersen onlarla. Benim de 900 lira bütçem vardı ben kron xc500 aldım. Ama senin bütçen daha çok olduğu için belki daha üst modellerini de alabilirsin ama bence paranın da hepsini harcamana gerek yok. Ben KRON xc500 aldım ve gayet de memnunum, kesinlikle ve kesinlikle de tavsiye ederim. Bence KRON al. :in:

• Beğen
Tepkiler: Onur1
senin alacagın bisiklet SCOTT kardeşim:in:. senin tarzına yakın yani . linklerdeki bisikletler e baktım ikincisi cok güzel. ama mtb on numara :):in: yalnız bütceyi biraz daha zorlaman gerekiyor. . .

• Beğen
scott çok pahalı donanımdan daha fazla kodroya önem veriyor ben daha çıkmıycam kadro okadar önemli değil şimdilik donanımı iyi bir bisiklet arıyorum

Linklerdeki bisikletlerin en ucuzu 552 Sterlin yani 1550 TL civarında, benimde 1200 TL bütçem vardı ve uzun araştırmalar sonucu Carraro Daytona 436 aldım(peşin 955tl ye). Ancak bisikleti aldıktan sonra aksesuar, tamir gereçleri(pompa, yağ, temizleyici, yedek iç lastik vs.), kişisel giyim masraflar vs. 1500 TL yi buldu, bunlarıda göz önüne al derim :)

• Beğen
552.00 EURO = 1,218.74 tl yapıyor sterlin değil birde pompa gerekli değil benzin satan yerlerde lastik için makineler var basıncı kendin ayarlıya biliyorusun bisikletlen uyumlu hem temizliyiciye gerek yok su tutsam yeter yedek iç lastikte ikisi on tl flan patlarsa yama yaparım

Selamlar
Mesajımı aldınızmı acaba?
Bu arada verdiğiniz linklerdeki bisikletlerin kargo fiyatını ve gümrükte yiyeceği vergiyi de genel maliyete kattınız mı :)

• Beğen
Hepsini topyekün almak kısıtlı bütçe icin bayan zor oluyor.kask-sele çanta-gözlük-arka sele ve çanta hala eksik.zamanla oluyor.

• Beğen
Mesajınızı aldım ama kron almayı düşünmüyorum zaten çoğu bisikletler yurt dışından geliyor bisikleti aldığın zaman gümrük vergisi dahil türkiyede %18 kdv uygulanıyor kimse fark etmedi sanırım 1244 tl lik bir bisiklette yaklaşı 230 tl kdv uygulanıyor

onlara şimdilik itiyacımyok zamanla alırım seleyi bisikleti alırken veriyorlar çantaya gerek yok istanbulda yaşıyorum nereye baksan bir market var bisikleti aldıktan sonra sadece kilitli pedal ve matara ışık sistemi alıcam

@Onur1

Anladım ama çoğu bisikletler tabii ki yurtdışından geliyor doğal olarak doğru fakat toptan şekilde ticari levha dahilinde geliyorlar :) Onun için bireysel alımlarda maliyet biraz daha yüklü olur her zaman.
Şöyle düşünün, bisikletin fiyatı + kargo fiyatı + gümrük vergisi + (kolide geleceği için) taşıma masraflarınız eklendiği zaman baya bi maliyet tutuyor.Deymez mi tabii ki değer hiç şüphe yok ama demek istediğim,şirketlerin koyduğu %18 kdv sizin getireceğiniz bireysel gönderiden tamamen farklı bir kategoridedir.

• Beğen
Türkiye normalden daha fazla vergi istiyor satan kişinin de kar yapması lazım bide o ütüne ekliyince bisikletin fiyat palıya geliyor yurt dışında kdv çok düşük seviyede kargo üçtreti 30 Euro gümrük de 100 tl olsa 160 tl ye gelir 90 tl flan kar yapmış olurum

@Onur1

Türkiyeye bisiklet kargo ücreti hangi firmada veya sitede 30 euro tam olarak

• Beğen
Haklısın hiçbirisinde 60 Tl kargo üçreti yok ama o bisilet gibisini de bulamassın.

şu anda para pek sıkıntı değil sıkıntı olan almak istediğim bisikleti hiç görmemiş olman iade etmesi de çok zor olur beni düşündüren tek şey bu:D

http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/67942-1.jpg

böylesini türkiyede bulamassın

@Onur1

Hangi marka modelden bahsediyoruz anlayamadım

• Beğen
Geri