Scudo Sports

12.09.2010 Manisa Yarışı

Scudo
ewet referandum tarihine geldiği için yarış iptal edilmişti demekki bu tarihe atmışlar

iyi olmuş bu tarihe alındığı katılımın az olmaması için önlem almışlar demekki

@Mustafa Volkan Koca

Hayır sanmam oy kullanıcaklar,
ygs sınavıda oldu cumhurbaşkanlık turu niye ertelenmedi herne kadar büyük bir orginizasyon olsada bunu daha önce düşünebilirlerdi,referandum önemli bir konu kesinlikle katılımın az olup çok olmasıyla kıyaslanmayıp erteleme olayı olmaz referandum haricinde,

Onu federasyon düşünmez gereken yetkileri alıyorlar ve yerıne getiriyorlar onların umrundamı olur,2 kişide gelse yarışa o yarış yaparlar bu onların her zaman ki çok olumlu gördükleri davranışı :in:

aradaki fark, ygs sınavını ösym yapıyor, cumhur başkanlığı turu ise yabancı sporculara açık bir organizasyon. referandum ise başımızdaki rte yapıyor ve keyfi olarak istediğini istediği tarihe erteleyebiliyor. 300 bin hacı hac'ca gidemiyor. biz haftaya yarışsak çok mu !!! umarım dünya basketbol şampiyonası finali ertelenmez. neyse her işte bir HAYIR vardır ;)

referandum tarihi belirlendigi günlerde tv kanalının biri haber yapmıştı seçim gününde ülkede spor musakabası yasak diye bu haberide 12 eylülde son bulacak dünya basketbol sampiyonası için yapmışlardı ama ne oldu bilmiyorum bir sonuç çıkmadı. maç saatlerinin 17 00 den sonra oldugu için belki onda bir sorun çıkmadı ama bisiklet yarışı sabah saatlerinde basladıgı için o kanun hükmüne uymuştur federasyon.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
iyi oldu bence adam gibi bayramda yatarız artık:)

Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler Temuçin. Yasalara göre oylama olduğu tarihte hiç bir spor müsabakası yapılamaz. Gerçi bu ülkeye yasaları takan kim.. Her işte bir HAYIR vardır diyelim.. ;)

Geri