Scudo Sports

11 Şubat 2012 Eskişehir – Hekimdağ – Dağküplü Turu | 70 km

Doğa Can Yaman

Daimi Üye
Tepki
293
Bisiklet
Cesur
Merhaba bu tur gerçekten çok zorlu geçti. Her şey erken kalkamayışımızla başladı. On iki buçuk civarıydı. Uyandık. Hemen kahvaltı yapıp evden çıkmalıydık.

(link)
(link) by (link), on Flickr

İlk ve tek fotoğrafım o da evden çıkarken

(link)

Neyse kahvaltı yaptık ve evden çıktık. Niyetimiz Hekimdağ üzerinden geçerek Mihalgazi' ye ulaşmak, Bozaniç kayasını görmekti.

[image]http://www.mihalgazi.gov.tr/ortak_icerik/mihalgazi/galeri//13/Bozani%C3%A7%20Tepesi%20-%20Kasvet.JPG[/image]

Ancak çok geç uyandığımız için yolda karar değiştirdik. Hava durumu da akşam saatlerinde 90% yağışlı gösteriyordu. Ve yola koyulduk. 20 - 30 km hızla esen rüzgardan düz yolda bile gidemiyorduk çoğu kez dinlendik ya da bisikletlerle birlikte yürüdük.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Dağküplü köyündeyiz. Burada biraz dinlendikten sonra akşama kalmamak için geri döndük.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Ama akşama kaldık Hekimdağ' dan köye inerken ve aynı şekilde dönüşte yaklaşık 70 km hızla seyrettik bazı yerlerde birbirimizin öldüğünü falan düşündük :D Neredeyse bütün yolu videoya çektiğim için dönüşte şarj bitti zaten geldiğimiz yoldan geri döndük.

Bu da deneysel bir yol videosu sıkılmama garantisi veriyorum :D

(link) (link)

Scudo
Pazar günü hava hem soğuktu hem de acayip rüzgar vardı yorucu olmuştur. Eskişehire bahar gelmiyor bu sene ...

• Beğen
Tepkiler: Doğa Can Yaman
İki sene önce ben de bu güzergahtan geçtim ama biraz daha farklı bir tur yapmıştım:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=64044&highlight=

Bu mevsimde güzel bir tur olmuş, ayaklarınıza sağlık.
Arkadaşla olunca belki daha keyifli geçmiştir. Zira ben tek başıma gittiğim için hem biraz sıkılmış hem de -bu sıkkınlıktan mıdır nedir- biraz yorulmuştum. :rolleyes:
Ama yine de yolda olmak güzel... :in:

Paylaşım için teşekkürler, memleketimden daha fazla kareler görmek dileğiyle!

Geri