Scudo Sports

11 Kasım 2012 Avrasya Maratonu ? (İstanbul)

Tepki
21
Merhabalar Arkadaşlar,

her sene düzenlenen Avrasya Maratonu bu yıl bu haftasonu yapılıyor bildiğiniz üzere. Ben her sene halk koşusuna katılıyorum ailemle en azından ama her yıl da bisikletlileri görünce imreniyordum. Nasıl katılınılıyor, özel izin almak gerekiyor mu bisiklet için bilmiyorum gerçi ama mümkün olsa keşke bisikletle geçsem bir de köprüden diye düşünüyorum. Grupta organize olup maratona bisikletle katılacak olan ya da bu konuda tecrübesi, bilgisi olan var mı acaba?

Bugün de kayıt ve numara almak için son günmüş, biraz bu konuyu açmakta da geç kaldım. Forumda baya bir arandım ama daha önce konuşulduğunu görmedim en azından bu sene için?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Scudo
Geçen sene için şöyle bir ilan yayınlanmıştı.
Sanırım bahsettiğiniz bisikletliler bu arkadaşlar;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=90971

Eğer bisikletle köprüyü geçmek istiyorsanız Bisikletliler Derneği öncülüğünde yapılan Köprü Geçişini beklemelisiniz.
Genelde Dünya Çevre Günü'ne yakın bir tarihte oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
Hımm aslında ben halk koşusu esnasında görmüştüm gibi hatırlıyorum, ama belki de yanılıyorumdur. Böyle bir organizasyon olsa zaten forumda da bilinirdi diye düşünüyorum.
Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler Edip Bey.
Ben gideyim de bugün göğüs numaramı alayım :)

Halk koşusunda (Aslında doğrusu Halk Yürüyüşü) herhangi bir araç ile katılım yapılması yasak.
Siz karıştırıyorsunuz. Bisiklet ile geçilen farklı bir organizasyon.
Numara içinde acele edin derim. 80000 adet kontenjan ile sınırlı.

bu sene 100.000 kşiyle sınırlı diye okumuştum maratonu.

• Beğen
Tepkiler: svshndr
Sitesinde yine 80000 yazıyor ama kontenjan doluyor mudur bilmiyorum.

(link)

@orhan0911

Koşuda 90000 küsür numaraları gördüm. Eğer 1 den başlamışlarsa dediğin gibi olabilir. Bu durumda siteleri güncel değil veya dikkat etmemişler.
Koşuya bisiklet ile gelenlerde gördüm. Yine sitelerinde herhangi bir araç ile katılım kesinlikle yasak diye beilrtilmiş.

Geri