Ben aliexpress' ten 9' lu 11-40 sunrace almıştım. Sabah geldi. Keşke deneyip tecrübemi söyleyebilsem. Gerekenlerin tümü şunlar

Ben aynakol dişlisini kırdığım için değiştirdim. 34t zee tercih ettim. Zincir zaten lazım, bahsetmeye gerek yok. Arka aktarıcı büyük ihtimal 50t desteklemiyordur, mavi ve siyah parçadan bir tane alıp, kadro kulağı ile aktarıcı arasında takıyorsun.

Aynakoldaki vidaların 2 li dişliye göre olduğu için tek dişliye uygun vida alıyoruz.
Ayrıca olası zincir atmalarının önüne geçmek için Chain guide alıyoruz.
Ben 40t ruble aldığım için kafam rahat. Xtr m 972 medium Cage aktarıcıma yukarıdaki zımbırtıyı takınca sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama 50t' de durum nasıl olur bilmiyorum.
Not: 10 lu sistemde 50t görmedim, varsa bile vitesler arasında çok boşluk olacağı için sağlıklı olmayacak. Biraz gereksiz fantezi. Türkiye' den şunu alıp geçebilirsin. Kargo bekleme derdin, kalite derdin olmaz. (linkteki stok bitmiş, araştırın) (link)
Aynakol yaprağı, zincir wiggle' dan alındı. Vidalar aliexpress' ten alıp satan birinden alındı.
Ruble
SunRace All series Cassette 9 / 10 / 11 / 12 - speed - 11-40T / 11-46T / 11-50T, CSMZ90 , CSMX80 , CSMX8 , CSMX3 , CSMS3 , M990
(link) to Clipboard
(from AliExpress Android)
Rear derailleur extender
NEW ZTTO Road Bike Bicycle Rear Derailleur Hanger Extension Extender MTB Mountain Bicycle Cycling Frame Gear Tail Hook Extender
(link) to Clipboard
(from AliExpress Android)
Ruble linkindeki satıcı rear derailleur extender hediye ediyor bu arada.