Scudo Sports

107. yaş gününü bisiklet sürerek kutladı

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
107. yaş gününü bisiklet sürerek kutladı

107 yaşındaki Fransız bisikletçi Robert Marchand, doğum gününü 15 kilometre bisiklet sürdükten sonra kutladı.

Kıdemli bisikletçi Robert Marchand için 107. doğum gününü kutlamanın en iyi yolu, yine bisiklete binmek oldu. Marchand, Fransa'nın güneybatısındaki Ardeche'de, 15 kilometre bisiklet sürdükten sonra doğum gününü kutladı.

000_1B455N.jpg

Robert Marchand, "Son 1 yıl zor geçti. Herhangi bir rekoru kırmak için değil, fit kalmak için her sabah antrenman yapıyorum" dedi.

000_1B454X.jpg

Kıdemli bisikletçi, alışveriş dahil her işini kendisi yapıyor.

000_1B454Z.jpg

Sanatçı Pierre Lacha, Marchand için şunları söyledi:
"Bir keresinde küçük bir çocuk ona uzun süre yaşamayı nasıl başaracağını sordu. O da, 'Her şeyin tadını çıkar ve hiçbir şeyi kötüye kullanma' gibi bir cevap verdi. Bunun çok basit ve çok güzel olduğunu düşündüm. Robert, aynı zamanda hepimize bir şeyler öğretebilecek ve yaşamak istememizi sağlayan biri."

000_1B456B.jpg

(link)

Scudo
Diyecek söz bulamıyorum ayağa kalkıp önümü ilikleyip kendilerini alkışlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Bizde kışın bisikletemi binilir deyip türlü,türlü bahaneler bulalım:snzdglsn:

@agnostic
Kışlık bisiklet giyim ürünleri çok pahalı..İçlikti,termal monttu,ayakkabı kılıfıydı derken;bir bisiklet parası harcamak lazım nerdeyse..
Türkiye'de bisiklet giyimine,bu kadar parayı da herkes harcamaz..Yazın bir formayla idare edebilirsiniz ama kışın öyle değil işte..

Ben bir hastalandım,10 gün kendime gelemedim..Hafif terliydim sadece..''Bir şey olmaz'' dedim ama iniş sırasında darbeyi yemişim..Bu bisiklet sporunda terlememe çok önemli..Bunu deneyimlemekte öyle..

Üstadım herşey marka olmasın mesela ben kadiköy ptt arkasındaki pasaj içinden 50 tl'ye termal içlik aldım aylardır kullanıyorum hiçde üşütme yapmadı yine hakmar marketten alt üst termal aldım 20 tl yedek olsun diye oda gayet güzel bir ürün,yine karaköy'deki pasajlardan rüzgarlık ve yağmurluk takım aldım 50'tl hem rüzgar'da hem'de yağmur'da çok başarılı buldum eski bir cep telefonumu'da bisiklet uygulamaları ile doldurdum her sürüşde farklı,farklı uygulamalar'dan verim'de alıyorum bisikletime aldığım ön ve arka far tanesi 14 tl toplam yaptı 28 tl ve akşam sürüşlerin'de çok memnunum ön ve arka çamurluk 7,5 tl markasız plastik ama işini güzel yapıyor üstünde zefal yazmasın yada başka bir marka lastiklerim mesela 50 tl çifdi ve hamuru'da çok güzel rubena mitas 3000 km'dir tık yok varsın olmasın maxxis yada schwalbe bunlar bana göre bir bahane olmamalı.

Geri