Scudo Sports

1000TL ye Giant AC kadro!!! Orta amortisör dahil!!!

Erhan Doğaner

Forum Bağımlısı
Tepki
62
Giant AC kadromu ayrı satıyorum. giant ac kadro, ocak ayında amerikadan gelmiştir, 17.5" dir. orta amortisör manitou swinger 4 way. araştırabilirsiniz ciddi ucuza verdiğimi göreceksiniz. furç yatağı, sele borusu, kelepçesi dahildir... Sadece orta amortisörün yutdışı fiyatına bakarsanız ne kadar kelepire sattığımı anlarsınız.

telefonum: 0555 274 3165
resimleri bisikletin tozunu almadan aceleyle çektim kusura bakmayın...
kadroyu sattıktan sonra diğer parçalarıda teker teker ilana koyacağım. nakiti olan arkadaşlar için ciddi fırsattır...

(link)
(link)
(link)

Scudo
detaylı bilgiyi internetten bulabilirsiniz sanırım... ama çift amortisörlü bir kadroya göre çokda ağır olduğunu sanmıyorum. elinize aldığınızda bunu anlıyorsunuz.

cuma gününe kadar fiyat 800 TL olmuştur!!!
cuma günü tekrar aynı rakama çıkacaktır.

sadece cuma gününe kadar kadro 800 TL dir. cuma gecesine kadar satılmazsa tekrar eski fiyat geçerlidir.
sadece orta amortisör fiyatının birazcık üstüne bütün kadroyu aldığınızı hatırlatırım.

bisikletin tamamına ne kadar istersin ve takas düşünürmüsün?

tamamı 1500 tl dir (cumaya kadar) takas kesinlikle düşünmüyorum...

@edoganer

benim cihaz satılırsa alırım kesin

@edoganer

Merhaba hocam taksit olur demişsin hangi koşullarda taksit yapabiliyorsun çek senet kredi kartı vs ? :)

kredi kartına sahibinden.com üzerinden yapabilirim örneğin.
%7 komisyon kesiyor ona karışmam.
yada bir kısmı nakit bir kısmı taksitde olabilir.

bu ödeme kolaylıkları, aşırı fiyat ucuzluğu vs. sadece ve sadece cuma gününe kadar geçerlidir. hiçbirşekilde rezerve yapmam, yapamam zaten çok ihtiyaçtan dolayı satıyorum.

akşam süresi bitiyor bu fiyatın, eski fiyattan satılacaktır.

Sİzlerden Gelen Talebe TeŞekkÜr Ederİm Demekkİ Bİsİkletforum.com Olmasa Çok UĞraŞicaz...
İlan GÜnceldİr.

Geri