Scudo Sports

100-150 TL Aralığında Kask Önerisi

Tepki
4
Başlık herşeyi açıklıyor gibi görünse de bir iki şeyden daha bahsedeyim. Özellikle dayanıklılık konusunda tatmin edici kask aramaktayım. Görüntü itibarı ile küçük olması tercihimdir. Sadece koyu renk üreten modellerden de istemiyorum. Mümkünse açık renk opsiyonu olsun, hatta mümkünse değil kesinlikle açık renk olsun. :) Teşekkürler şimdiden.

Scudo
Dayanıklılık konusunda; allah korusun bu kasklar bir yere kadar
ben Selev marka kask aldım gayet iyi bence daha fazla para kaska vermeye değermi bilmiyorum ama ben vermem
Selev i ben 90 a aldım int te 90-100 tl arasına bulabilirsin

Dayanıklılık konusunda; allah korusun bu kasklar bir yere kadar
ben Selev marka kask aldım gayet iyi bence daha fazla para kaska vermeye değermi bilmiyorum ama ben vermem
Selev i ben 90 a aldım int te 90-100 tl arasına bulabilirsin

Eğer iyi bir kask, sınırları çokta zorlamayan ve birde markası olsun diyorsanız, size UVEX I-VO modelini öneririm. Kendim kullanıyorum, bir kullanıcı olarak söylüyorum. Kafamda sanki yokmuş gibi hissettiriyor, 250 gram ağırlıkta. 24 havalandırma kanalı. Almanya üretimi. CE Avrupa standartlarına uygunluk belgesi.

Ulaş Bey'in sıraladığı maddelerin kaskımda gözlemlediklerim yanına + işareti koydum.

1.Marka adı +
2.Dış kabuk ve köpük birleşim noktalarındaki işçilik farkı. +
3.Görüntü tasarım ve boya kalitesi +
4.Çene altı kilit mekanizması +
5.Çok üst seviye kasklarda karbon veya fiber bağlantı noktaları -
6.Yukarıdaki nedenlere bağlı olarak ağırlık farkı. +
7.Dünyaca kabul görmüş bazı testlere ödenen ücretlerin kask fiyatlarına yansıtılması. +
8.İleri seviye kasklarda köpük sıkıştırılma oranları +
9.Havalandırma kanallarının çokluğu ve buna bağlı olarak ek güvenlik destek bağlantıları +
10. İç petlerinin kalitesi ve uygulanma şekli. +

(link)

Ayrıca UVEX kaskları için özel olarak üretilmiş ışıklandırma sistemleri mevcuttur.

(link)
Bu UVEX TRIANGLE LED KASK ÇAKAR LAMBA bendeki UVEX I-VO modeline uyar mı acaba Ulaş Bey ?

(link)

Ve ayrıca benim yakın zamanda kask tercihi adına açtığım konu. Son kararım UVEX I-VO oldu.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=132232

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
Ben şahsen specialized Align kullanıyorum ve memnunum, önerebilriim.

tekrardan teşekkür ederim. yukarıda bahsedilen giro indicator, uvex ve alttaki ürün şu an alternatiflerim arasında.

(link)

150 tl'lik kask da aynı işlevde 50 tl'lik kask'da ama sizin için görünümü ve marka önemliyse yukarıda arkadaşlar tavsiye etmiş.Benim size tavsiyem prowell marka kask almanız ben 2 senedir kullanıyorum memnunum.Marka olsun diye yurtdışından almanızı tavsiye etmem genelde replika kasklar satılıyor forumda birisi almıştı kask hemen kırılmıştı.

Specialized align kullanıyorum bende 310 gr agırlığında gayet kullanışlı bence. Diğer tavsiyelerin yanında bu modeline düşünebilirsiniz.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@ayhan1

O zaman biz enayiyiz, aynı işlevde olduğu için 100 lira fazla vermişiz. :)

Yukarıda fiyat arttıran sebepleri yazdım fakat okumadınız sanırım.

Kaskın fiyatını arttıran nedenler:

1.Marka adı +
2.Dış kabuk ve köpük birleşim noktalarındaki işçilik farkı. +
3.Görüntü tasarım ve boya kalitesi +
4.Çene altı kilit mekanizması +
5.Çok üst seviye kasklarda karbon veya fiber bağlantı noktaları -
6.Yukarıdaki nedenlere bağlı olarak ağırlık farkı. +
7.Dünyaca kabul görmüş bazı testlere ödenen ücretlerin kask fiyatlarına yansıtılması. +
8.İleri seviye kasklarda köpük sıkıştırılma oranları +
9.Havalandırma kanallarının çokluğu ve buna bağlı olarak ek güvenlik destek bağlantıları +
10. İç petlerinin kalitesi ve uygulanma şekli. +

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Şahan
Geri