Scudo Sports

10 mayıs cuma sabahı karaburun turu

emre durel

Üye
Tepki
24
Bisiklet
Sedona
evet arkadaşlar durmak yok yola devam bu güzel havaları değerlendirelim... yatmıyalım biraz tempo yapalım sıcak altında pedal çevirelim yeni yeni arkadaşlarla tanışalım...
20 mayıs cuma sabahı saat 07.30 Karaburuna gidelim. şuanda mangal vs. vs ne yapıcağımız belli değil ama tur sabahı konuşuruz ne yapıcağımızı isteyenler denize de girebilirler..
arkadaşlar 2 gurup halinde toplanabiliriz. sultançifligi mescid-i selam tramway durağının orada buluşulup devam edilecek.. karaburunda bim ve marketler var yolda alışveriş yapmaya gerek kalmayacak.
HAFTA İÇİ OLDUGUNDAN KATILIMIN AZ OLMASINI BEKLİYORUM AMA YİNEDE KATILMAK İSTİYEN ARKADAŞLARI BEKLERİM..
KATILIMCILAR:
EMRE DUREL(BEN)
++++++

Scudo
BAŞLIĞI 10 MAYIS CUMA DİYE DEGİŞTİRE BİLİRSE MOD ARKADAŞLAR GÜZEl OLUR YANLIŞLIK YAPMIŞIM :in:

Emre Selam, ben gelmek isterim ancak atakoy oturuyorum sultanciftligiine gelis yolunu bilmiyorum baska bulusma yeri var mi ya da bu taraflardan gelecek baska arkadas olursa onunla beraber de gelebilirz.
kolay gelsin.

@Cihan Soyugazi

O taraftan gelicek arkadaşlar olursa birlikte gelirsiniz hocam şuan için katılımcıda yok tek gidicem gibi

katılımcı bekleniyor ++++++++

Slm,

Pazara çekerseniz ve 5 kişi olursak katılabilirim. Sabah erken saatte gider akşama doğru dönebiliriz.

Başlıkta Karaburun'u görünce İzmir sandım hemen daldım. İyi pedallamalar.

@ozan mete şakar

Ne güzel olurdu :)

@Barış Örer

hava bozdu haftaya cumartesi ne ertelendi tur hafta içi oldugundan katılımcıda yoktu zaten .. iyi forumlar

@emre durel

pazar gününe alsak olmazmı :)

Geri