Scudo Sports

1 Haziran Rumeli Feneri

Onur Berberci

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Merhaba arkadaşlar bugün 13:00 gibi bisikleti bakıma götürmek amacıyla yola çıktım Halkalı'dan trenle Sirkeci'ye geçtim. Ordan Karaköy'e geçip bisikletin bakımını yaptırdıktan sonra buraya kadar gelmişken biraz gezeyim dedim. Boğaza doğru sürdüm. Yolda Rumeli Feneri'ne gitmeye karar verdim. Sarıyer'de bir yemek molasının ardından. Maden'den yoluma devam ettim. Yolumun ne kadar olduğu konusunda ve rampalar hakkında bir fikrim yoktu. Allah'a emanet gidiyordum. Nedense fotoğraf çekip foruma koyma fikri rampalar başlayınca aklıma geldi. Durmayı da fazla sevmediğim için az sayıda fotoğrafla da olsa paylaşıyorum. (Fotoğraflar cep telefonundan çekildiği için baya bi kötü. Olduğu kadar artık.)
Tipim kaymış.
(link)
(link)
Rampalar sevilmek için beni bekliyor.
(link)
(link)
(link)
(link)
Aşağının manzarası pek birşey belli olmuyor ama :)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
En güzel geziler doğaçlama olanlar oluyor zaten. Güzel yapmışsınız. :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
evet böyle allahe emanet çıkıp kafanda gideceğn bir yer yokken yola bırakmak daha güzel oluyor:) yol nereye götürürse:) güzel gezi olmuş, tebrikler:) mesafe de baya bi var şaka maka..halkalı rumeli feneri arası:)

• Beğen
24 Mayıs da gitmiştik biz de. Gerçekten çok güzel bir güzergah. Yolların tamamı asfalt ve daha yeni. Bu da sürüş keyfini arttırıyor.

Keşke yanınızda bir arkadaşınız daha olsaymış. O yollar tek çekilmiyor. :)

Ayağınıza sağlık.

• Beğen
@Vural UZUN

Ben Halkalı'dan trenle Sirkeci'ye geçtim o yüzden çok fazla uzun değil toplam 77 km tuttu.

@Haşim Okyay

Evet dediğin gibi yollar harika bir yandan ormanın içindesin bir yandan süper bir asfalt yol. Bir yerde 52 km'ye çıktım gidon bile titremedi. :)

Geri