Evet uzun sürüş denememde başarılı oldum. 1 haftadır bisiklete binen bir birey olarak, 4.30 saatte yaklaşık 80 km yol aldım.
Bayrampaşa baslangıç, sarıyer bitiş noktamdı. Dönüş aynı yol uzerinden. Fakat acayip yokuşları da tırmanmak zorundaydım.
Aksam saat 5.30 da başladıgım turum saat 11.00 da evime yaklaşık 100 metre mesafede sona erdi (bacaklarım gerçekten cok yorulmuştu) ve acayip su kaybettim.
Yalnızca, sürüş esnasında ciğerlerimde yanma hissediyordum, özellikle dik yokuşları tırmanırken yanma hissediyordum. Ama nefes alış verişim acayip rahat ve hala biraz acı var.
Tek molayı sultan ahmette verdim. Su ve kuru uzum yiyebilmek için.
eve vardıgımda acayip acıkmıstım. ama ondan ziyade hasta olmuştum. ters yönden esen sahil ruzgarı bakın ruzgardan bahsetmeyide uunutmuşum. Ruzgara karşı gitmek ne kadar zahmetli bişeymiş. Genede yılmadım.
yalnız tur sona erdiğinde bacaklarım muthiç sızlıyordu, kramp problemi yaşadım, yolda giderken genelde pedalı olabildiğince ayağıma yük bindirmemeye calışarak kullanmaya çalıştım.
Neyseki sabah kalktıgmda hiç bi şekilde acı falan hissetmiyordum, hatta bir 80km daha gidebilecek kadar enerjik hisediyordum kendimi.
Bu tecrübemden sora sormak istediğim şu daha uzak mesafelere gitmeyi dusunen bir insan icin örneğin istanbul - kocaeli nasıl bir taktik izleyeyim.
vücudun yağlı olması veya fit olmak arasında çok farkettirirmi performansta?
ona göre bir antreman programı bulup uygulamaya baslamak istiyorum.