Scudo Sports

1. Gün Yalova Eskişehir Bikepacking Bisiklet Sürüşü | Ultra Uzun Tur

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.766
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer
Herkese Selam;

Yeni video yayında. Sizlerle de paylaşmak istedim.

1.gün👈 İstanbul'dan Antalya'ya sürecek olan bikepacking sürüşümüz için öncelikle Eskihisar'dan Topçular'a geçtik. Bu şekilde ulaşım ido'ya göre daha az maliyetli olduğu için bu şekilde tercih ettik. Ayrıca 4 gün boyunca kalacağımız yerleri de önceden ayarladık. Sürüşümüze Altınova yolundan köy yollarına girerek güvenli şekilde devam ettik. Buranın doğası ve yolları çok güzel. Tavsiyeler arasında! Daha sonra Boyalıca'ya inerek İznik'e ulaştık. 30dk süren Derbent yokuşu sonrası İnegöl'e ulaştık. Yemek molası için 38dk açık bir lokanta aradık. Sonuç olarak çok sağlıklı ve lezzetli yemekler tükettik. İnegöl Bozüyük arası biraz ana yola maruz kaldığımız için keyifsiz geçti. Sonrasında arka yollardan Eskişehir'e ulaştık. Bu yol tabii ki güvenli ve daha güzeldi... Konaklama için apart tarzı bir yer kullandık. Amacımız konaklamayı az maliyetle çözmekti. Parayı yemeye yatırmak bizim için öncelikti. Böyle de yaptık. Kişi başı 200tl ödeyerek konaklamayı hallettik. Oda da 4 kişi kalıyor. Ve yanınıza tanımadığınız 2 kişi gelebiliyor. Biz odayı bir kişi ile paylaştık ve o kişi de beni tanıyormuş :) Güzel bir rastlantı oldu. Daha sonra yemek için dışarı çıkıp biraz da yürüyüş yaptık. @orhankoyuturk'ün akşam yemeğinde ki iştahını unutulmazlar arasına aldım 😃 Videolar da izlerseniz artık :) Bir sonra ki gün için, dinlenmeye geçip günü sonlandırdık. Bu arada Eskişehir çok güzel bir şehir. Belediyecilikte başka bir seviyeye ulaşmışlar...

✩✩✩ (link)
✩✩✩ Instagram: (link)

Yokuşlar sizinle olsun...
Ride More Bro!

Dosyalar

• IMG_2952.jpg
    IMG_2952.jpg
    127,3 KB · Okunma: 33
  • IMG_2983.jpg
    IMG_2983.jpg
    56,6 KB · Okunma: 33
  • IMG_2961.jpg
    IMG_2961.jpg
    73,1 KB · Okunma: 31
  • IMG_2964.jpg
    IMG_2964.jpg
    57,8 KB · Okunma: 36
  • IMG_20230424_124952.jpg
    IMG_20230424_124952.jpg
    108,6 KB · Okunma: 39
Scudo
Yolunuz açık olsun Özcan abi. Diğer videoları merakla bekliyoruz. Kazasız belasız pedallemeler...

Seyahatin tüm yorgunluğu son gün yüzünüze yansımış. Bir değerlendirme videosu bekliyoruz. Tebrikler 👏👏👏

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Yalnız uzun sürüşlerde dudak çatlaması cidden sıkıntı. Bundan tek şikayet edenin ben olmaması iyi oldu:)

Geri