Onur ŞENKAL
Üye
- Tepki
- 105
- Bisiklet
- Lapierre
Arkadaşlar merhabalar.. Ankara'da ikamet ediyorum. Avukatım ve İç Anadolunun Bozkırı Ankara'dan ve biraz olsun stresli iş hayatından uzaklaşmak için bisiklet almaya karar verdim. Kendime grup yada kafile bularak uzun mesafeler katetmeye ciddi anlamda niyetliyim ki bunun için başka bisikletçi arkadaşlar da aramıyo değilim şimdiden. Ramazan ayı içinde bisiklet alma işini halletmem gerek. Açıkçası bisikletlere baktım ama özelliklerini uzman birinin değerlendirmesi gerektiğini anladım o yüzden size sorma gereği duyuyorum.
Şehir & Gezi - Tur Bisikletleri ile Yarış - Yol Bisikletleri arasında nasıl bir fark var hepsi birbirine fazlasıyla benziyor. Ne amaçla ayrılıyo bunlar ?
Ben 1.500 TL'ye kadar ince tekerli asfalt bisikleti almak istiyorum bu konuda yardımlarınızı ezgirmezseniz sevinirim...
Şehir & Gezi - Tur Bisikletleri ile Yarış - Yol Bisikletleri arasında nasıl bir fark var hepsi birbirine fazlasıyla benziyor. Ne amaçla ayrılıyo bunlar ?
Ben 1.500 TL'ye kadar ince tekerli asfalt bisikleti almak istiyorum bu konuda yardımlarınızı ezgirmezseniz sevinirim...