Scudo Sports

09 Mart 2019 Alibahadır, Paşamandıra ve Sırapınar köyleri turu

ekobike

Üye
Tepki
279
İsim
Murat T.
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Şehir - Tur

Merhabalar,

Bu hafta sonu yine boş durmayarak düştük yollara. Geçen hafta yaşadığımız aksilikler neticesinde turumuzu ( (link)) Ömerlide sonlandırmak durumunda kalmıştık. Rotamızı bu hafta yine Ömerli'den geçecek şekilde ayarladık.

Ümraniye'den hareket ederek Çavuşbaşı köprüsünden kuzeye doğru pedallamaya başladık. Alibahadır köyünü geçtikten sonra yönümüzü doğuya çevirip -yanlış hatırlamıyorsam- Paşamandıra köyünde yanımızda getirdiğimiz zeytin,peynir,helva ile birlikte güzel bir kahvaltı yaptık. Bozhane, Sırapınar istikametinden Ömerliye ulaştık. Ömerli'nin İstanbul yönündeki benzinlikte 10 dk kadar dinlendikten sonra rampaları tırmanmaya başladık. Her birini birer solukta çıkıp Taşdelene doğru devam ettik. Çekmeköy Metro durağında turumuzu sonlandırdık.

Geçen hafta @makaram videolarda ortam seslerinin müzikten daha keyifli olacağını söylemişti. Bende onun bu önerisi üzerine videonun başlangıcı ve bitişi haricinde arka fonda müzik kullanmadım.

191931

Bu fotoda neden reklam yapmışız anlamadım ? şimdi farkettim çok saçma olmuş :):)
191932

191933

------------------------------

Strava : (link)

You Tube : (link)

Scudo
güzel bir tur olmuş. aşırı eğlendiğiniz çok belli :D

ayrıca uyarımı dikkate alıp müzik eklemediğiniz için de teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: ekobike
@makaram

Teşekkürler . Kesinlikle çok eğleniyoruz :) Bu hafta sonu Yalova'ya gidiyoruz İnşallah :harika:

keyifli turlar dilerim şimdiden. avrupa yakasına da gelin :D

@makaram

Teşekkürler. İnşallah o tarafa gelmeyi düşünüyoruz. :) Rota olarak tavsiyeniz varsa özelden yazabilirsiniz.

Geri