Scudo Sports

03.03.2019 - Göçbeyli - Bıçkıdere turu

ekobike

Üye
Tepki
279
İsim
Murat T.
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Kron
Bisiklet türü
Şehir - Tur

Merhaba Arkadaşlar,

Geçtiğimiz hafta sonu Ali ile birlikte Göçbeyli, Bıçkıdere, Kervansaray, Ömerli rotasını turladık.

Ali'nin ön göbek bilyelerden dolayı kitlendi. Onun tamiratı ve gres yağı bulma çabamızın sonucu 2 saat kadar zaman kaybetsek de turumuza devam ettik. Bol rampalı keyifli bir tur oldu bizim için. Göçbeyli'den sonra şehirden tamamen uzaklaşıp ormanın içinden gitmek çok güzeldi.

Bölgede piknik yapılabilecek güzel alanlar var. Bıçkıdere 'nin olduğu yerde bir kaç aileye denk geldik. Yer yer çeşmeler mevcut. Şehirden araçlarıyla gelen insanların burada su doldurup götürdüğünü gördük.

Bazı yerlerde ormanın içine giden toprak yollar var. Buraları keşfe çıkabilir. Doğanın içerine karışmak için bu yollar tercih edilebilir.

Kaybettiğimiz zaman dolayısıyla 80 Km'lik rotamızı 60. kilometrede sonlardırdık

191094

191095

-------------------------------------------

Strava : (link)

You tube : (link)

Scudo
galiba karşılaştım sizinle.

tepeören shell in oradan ben aşağı inerken siz tırmanıyordunuz.

tek başıma yol bisikletiyleydim.

@qwerty123456

evet bende hatırlıyorum sizi. ne güzel tesadüf :) o civarda tekrar karşılaşırsak mutlaka tanışalım :)

teşekkürler. nice güzel turlar dilerim. ama müzikten dolayı videoyu izleyemedim.

• Beğen
Tepkiler: ekobike
@Ozan k.

Tavsiyeniz için teşekkürler haritadan baktım oralara da gideriz inşallah.

@makaram

Güzel temenniniz için teşekkür ederim.
Diyalog olmayan kısımlarda arka fona müzik ekliyoruz. Rüzgar sesi ve nefes alma sesleriyle kulaklara eziyet çektirmemek için :)

inanın böyle daha eziyet oluyor. rüzgar sesini tercih ederim. en azından ambiyansı hissederiz :)

• Beğen
Tepkiler: ekobike
@makaram

tamamdır üstat hafta yapacağım turda müzik kullanmayacağım :)

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri