Mutlu bir bisikletçi olmak için ipuçları

Scudo

Furkan DURU

Forum Bağımlısı
Kayıt
24 Mart 2009
Mesaj
739
Tepki
181
Şehir
Eskişehir-Bağlar Alan:Xc
Gerçekten faydalı bilgiler , elinize sağlık hocam.
İyi Forumlar.
 

Cyclopower

Üye
Kayıt
21 Ağustos 2009
Mesaj
77
Tepki
181
Şehir
Antalya
Konuyu bizlerle paylaşan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum. Kullanıcıların eklemeleri ile birlikte yazı tekrardan derlenip sabit bir başlık haline getirilir ise çok güzel olur diye düşünüyorum. Saygılarımla..
 
Kayıt
2 Eylül 2007
Mesaj
59
Tepki
156
Şehir
adana
Güzel bir paylaşım, hemen fark edilmeyen ilginç noktalar da var. Metin için çeviri demişsiniz ancak;

Bisikletçinizin iyi para kazandığını farz etmeyin.

ifadesi gayet Türkçe kaçtı bana, bilmem fark edenler oldu mu:D Herkesin kazancı elbet kendine ama az ya da çok çalışan kazanır hocam.
 

Emre Yıldız

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Eylül 2009
Mesaj
1.324
Tepki
502
Şehir
Denizli-Isparta
Bisiklet
Giant
süper bir paylaşım olmuş emeğine sağlık
 
Kayıt
12 Eylül 2009
Mesaj
2
Tepki
0
Şehir
macaristan
kusura bakma szekesfehervar ile bilgi ararken yazdıgın mesajı gördüm. yeni üye olduğum içinde sana mesaj atamadım. Bende senin gibi erasmusla Szekesfehervara geldim. Burada bisiklet kiralayabileceğim bir yer arıyorum. eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim. İyi günler


@öncütakım
 
Kayıt
2 Eylül 2007
Mesaj
59
Tepki
156
Şehir
adana
Mustafa selamlar,

Hoşgeldin:D Szekesfehervar'da bisiklet kiralayacak sadece bir yer biliyorum Burada yayınlamadım ama bizim 25 kişilik Balaton Gölü etrafında yaptığımız bir gezimiz de var. Bisikletleri Kodolanyi Üniversitesi'nde derse girdiğimiz yere (binanın ismini hatırlamıyorum ama fitness salonunun olduğu binaydı) çok yakın bir dükkandan kiraladık. Adamın adı LESKO ve telefon numarası da 06209410429 ama Almanca biliyor, İngilizce pek iletişim kurma şansı yok. Macar arkadaşlarından birini al git, kolay olur. Yalnız ben bisikleti sınıf arkadaşlarımdan birinden çeşitli kıyak ve ricalar karşılığında 2 aylığına ödünç aldım:D Böyle bir arkadaş bulabilirsen ne ala, bulamazsan makul bir ücret karşılığında bu adını verdiğim biladerden temin edersin sanırım. Eğlenin, gezin kaçırmayın bu fırsatı. Balaton gezisini yapabilirseniz kesinlikle düşünün. Ucuza kalacak yerler var. Öyle otel gibi yerlerde kalıp para harcamayın, üzerinde turizm logosu olan sıradan evlerde de ucuz bir miktar karşılığında (günlük 2000 HUF kadar) kalabiliyorsunuz. Bir de Kodolanyi Üniversitesinin yanlış hatırlamıyorsam Balatonfüred'de bir sosyal tesisi olacaktı, izin alabilirseniz orada da kalabilirsiniz. Budapeşte'de bisiklet sürmeden geri dönme bak kardeşim iki elim yakanda olur. Margitsziget adasına git, Citadella'ya çık şehri yukardan da gör hem yokuş çık bacakların açılsın:p Bu arada yarışmaya hangi üniversiteden katılıyorsun?:D Umarım bilgiler işine yarar. Kolay gelsin, iyi eğlenceler.
 
Kayıt
12 Eylül 2009
Mesaj
2
Tepki
0
Şehir
macaristan
öncütakım

Anadolu üniversitesinden geldim buraya son sınıfta yapıcak bişey bulamayınca kredi bırakıp erasmusa katıldım. Yürüyerek burada gezmek zor oluyor, insan bide bisiklet sürmeye alışınca bırakmakta zor. Havalar soğumadan biraz turlamak istiyorum. Yakında başlar yağmurlar burada. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, gezi resimlerini eklerim yakında hem sende biraz özlem giderirsin :D.




@öncütakım
 
Kayıt
19 Ağustos 2009
Mesaj
53
Tepki
76
Şehir
Bursa/Gençosman
İpuçlarından bir tanesinde kafanıza uyan en ucuz kaskı alın diyor, bu doğrumu.25 liraya bisikletcide satılan kask alınırmı ?