Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Musa_06-18

@ÖmerMurat

ÖmerMurat kardeşim. Orada da paylaşırım sorun değil de burada ihtiyacı olan olabilir diye önce burada paylaşmıştım.

@ceminflames 121 modeli çok para harcamaman gereken bir model
bence o biskleti bir an önce elinden çıkar. ayna kol vs bişeyler değiştireceğine bisikleti satacağın paranın üstüne ekle bi carraro sportive 224 ya da eş değer olan başka markaların modellerine bak derim. En uygun Salcano city sport serisi, bütçem daha da düşük diyorsan Salcano city fun alabilirsin. Mossoların muadilleri ver donanımları iyi ucuz ve hafifitir. 121 modeline aynakol parası harcama bence. Zaten jant boyutundan mutsuz edecek seni.

@abonman1 hocam ben cs 224 kullanıyorum boy 1.73 bacak içi 77
bana tam geliyor 46" bacak içi boyun nispeten kısa 46 dan büyük alma bence.

Kolay gelsin Carraro Sportive 227 ile demin kısa bi tur yaptım. Vitesi bi kaç defa değiştirdim. Ama sonra aşağıdaki şekilde takılı kaldı. Neyi yanlış yapmış olabilirim ?

Dosyalar

• 13318442_10154323944809427_1943685782_n.jpg
    13318442_10154323944809427_1943685782_n.jpg
    56,3 KB · Okunma: 79
  • 13335305_10154323944779427_2092055345_n.jpg
    13335305_10154323944779427_2092055345_n.jpg
    59,1 KB · Okunma: 79
Günaydın herkese
Carraro hediye kampanyasına başvurmak istiyorum. Sisteme kayıt olmam gerekiyormuş. Carraro sitesinde kayıt olunan bir yer bulamıyorum.

Nasıl başvuru yapacağım?

@anotherbrick Günaydın, anasayfadaydı zaten başvuru linki, sanırım bitmiş artık hediye kampanyası, şimdi bakınca linki göremedim çünkü.

Arkadaşlar hepinize hayırlı forumlar.Kendim için yaklaşık iki ay önce CS 225 hd aldım. Şimdi de eşim için bir bisiklet almak istiyorum.CS 226 modeli kafama biraz yatıyor ama kararsız kaldım. 1250 tl bütçe civarında tavsiye edebileceğiniz bir modeli varsa değerlendirebilirim.birde 226 ile ilgili yorumunuz olursa sevinirim.

@Metawox teşekkürler baktım salcanoya güzel tavsiyeler .suan için aslında satmayı düşünmüyorum pek , ama yol bisikletleri gibi hızlı gitmeyi çok istiyorum hafif öne eğilerek(boynuzlu gidonla,adını bilmiyorum) pedal çevirmeyi :) triban marka görmüştüm decathlon'da. eurosportta giro ıtalyayı izledikçe gaza geliyorum :)değişirsem öyle bişey alabilirim belki.
ha eğer satmak istersem, 750tl ye aldım 700 e satabılırmıyım burdan? yada nerden satılır en kolay?
tşk.

@yahya09 Bende adadayım :)

@Bicikl ölümcül bir çapraz vites kullanımı görüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: kadirkartal
@sercansekkin
:D:D:D:D:kptmya::kptmya::kptmya:

@ÖmerMurat
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::D:D:D:D:p:p

@sspl Tecrübesizliğin kurbanı olduk bir daha olmaz. :) Öğrenmiş olduk böylece yapmamamız gerken şeyi :)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Merhaba carraro sportive 227 mde kullanmış olduğum btwin marka şifreli kilidi son kilitleyişimden sonra şifreyi doğru girmeme rağmen açamıyorum ! Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaslar carraro 225 kullaniyorum. Bunu satip carraro 330 veya sedona 345 düşünüyorum ne dersiniz?

Sportive 224 ümü satıyorum almayı düşünen pm atabilir, anlaşırız.

(link)

Arkadaşlar şu ürüne resmen hayran kaldım ya :/ Kullanan var mı bundan? Yok yok valla her şey var alette :) Telefonu tutan o kısımların sağlam bir şekilde sıkıştırdığını bilsem hemen alacağım valla.

• Beğen
Tepkiler: mendebur52
@mendebur52 Var hocam ücretsiz gönderi. Hatta Avrupadan sipariş edebiliyorsun 10 dolar farkla 1 hafta elinde oluyor sözde. Satıcıya mesaj attım cevap bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mendebur52
carraro 224 kullanıyorum.
orjinal maşasını değiştirip düz maşa takmak istiyorum.
alırken dikkat etmem gereken değerler nedir. uzunluk genişlik değerleri ne olmalı.
birde bzim orjinal maşanın ağırlığı ne kadardır. bilen varmıdır.

teşekkürler şimdiden.

Geri