A
Anonim
Silinmiş hesap
25 ağustos...pazar ,,,,
klasik 60 da kalırım ,,,,
bu 60 lar beni kesmiyor ne yapalım dostlar alışverişte görsün...
erkan , bahtiyar emekli oldu galba...
adem avrupa yakada sıkı çalışmalara devam ,,
ogünde emekli oldu...
geriye kim kaldı 3 adam ....
evet burada çalışmalara devam edeceğiz .....bu ağustos ayı bir an önce bitmeli çünki can sıkıcı bir hal almış durumda ayrıca eylülde berbat ,,,,,
29 eylülde hava durumu hala belli değil accu siteden 2 aylık tahmin yapıyor....
rüzgar ,en çok 13 km olmalı ,ısı 22 derecede kalmalı,
evet ekip, adem ve erkan ...3 adam götürüyor burayı,,,344 kişi girmiş bu topiğe bakmış 3 düş 341 kişi bunun ne kadarı istanbuldan hadi 100 kişi ,,,,demekki performans tarzda basan yok istanbulda....
evet eski dostları hatırlayalim ve ne yaptıklarına şimdi bakalım,
1- aytekin erzan yanına sıkı bir partner bulmuş recep bozkurt ,şu anda 5 yıldızlı iki adam bunlar ...aytekin müthiş formda...tabi recepte ve yol bisikletinde ,maşukiyeden çıktılar iki kez aldılar ,asfaltta basıyorlar , recebi bilmem aytek rüştünü fena halde ispatlamış idi ,nerede tavşanlı ağır yolda oraya yolla girdi, erkan sende girdin...
2- onur berberci faceden bi hareket görmüyorum ,yoksa sıkı yolcu idi ve mtb den gelmiş idi..
3- evren tuğutlu ,son 2 gün önce gördüm evet hala formda evren ve partneri sıkı faruk ile iki adet yolcu...
3- ali emre akcan artık maratona ağırlık vermeye başladı,,
4- suha onur er kayboldu o da maratona daldı herhalde,,,
5- volkan akboga halen faal ,,,
6- semir karabulut hakikaten iyi bir pedalşör idi ama evlenince olay bitti...
7- dapoet alper o da iyi idi fakat kayboldu...
8- soner dangır çok sıkı yolcu,,2 hafta önce aytek ile beraber idi..
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/269092_10151139804475275_947788214_n.jpg
evet özledik yahu bu adamı ama 11 ay önce performanstanbul ile pedallamış ondan sonra duvarında bir hareket yok..
evet bizim tarzımız asfalt değil hepsi ,sert düz toprak,stabilize yollar ve asfalt,
tarz olarak 28 jant cyclo cross bike, bizim olayımız
klasik 60 da kalırım ,,,,
bu 60 lar beni kesmiyor ne yapalım dostlar alışverişte görsün...
erkan , bahtiyar emekli oldu galba...
adem avrupa yakada sıkı çalışmalara devam ,,
ogünde emekli oldu...
geriye kim kaldı 3 adam ....
evet burada çalışmalara devam edeceğiz .....bu ağustos ayı bir an önce bitmeli çünki can sıkıcı bir hal almış durumda ayrıca eylülde berbat ,,,,,
29 eylülde hava durumu hala belli değil accu siteden 2 aylık tahmin yapıyor....
rüzgar ,en çok 13 km olmalı ,ısı 22 derecede kalmalı,
evet ekip, adem ve erkan ...3 adam götürüyor burayı,,,344 kişi girmiş bu topiğe bakmış 3 düş 341 kişi bunun ne kadarı istanbuldan hadi 100 kişi ,,,,demekki performans tarzda basan yok istanbulda....
evet eski dostları hatırlayalim ve ne yaptıklarına şimdi bakalım,
1- aytekin erzan yanına sıkı bir partner bulmuş recep bozkurt ,şu anda 5 yıldızlı iki adam bunlar ...aytekin müthiş formda...tabi recepte ve yol bisikletinde ,maşukiyeden çıktılar iki kez aldılar ,asfaltta basıyorlar , recebi bilmem aytek rüştünü fena halde ispatlamış idi ,nerede tavşanlı ağır yolda oraya yolla girdi, erkan sende girdin...
2- onur berberci faceden bi hareket görmüyorum ,yoksa sıkı yolcu idi ve mtb den gelmiş idi..
3- evren tuğutlu ,son 2 gün önce gördüm evet hala formda evren ve partneri sıkı faruk ile iki adet yolcu...
3- ali emre akcan artık maratona ağırlık vermeye başladı,,
4- suha onur er kayboldu o da maratona daldı herhalde,,,
5- volkan akboga halen faal ,,,
6- semir karabulut hakikaten iyi bir pedalşör idi ama evlenince olay bitti...
7- dapoet alper o da iyi idi fakat kayboldu...
8- soner dangır çok sıkı yolcu,,2 hafta önce aytek ile beraber idi..
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/269092_10151139804475275_947788214_n.jpg
evet özledik yahu bu adamı ama 11 ay önce performanstanbul ile pedallamış ondan sonra duvarında bir hareket yok..
evet bizim tarzımız asfalt değil hepsi ,sert düz toprak,stabilize yollar ve asfalt,
tarz olarak 28 jant cyclo cross bike, bizim olayımız