T E Ş E K K Ü R L E R ,
10 Eylül 2006 da Suadiye'de Mavi Bisiklet Turu çıkışı sırasında geçirdiğim köpek saldırısından sonra benimle Ambulansla Kartal Hastanesine oradan taksiyle beni diğer Araştırma Hastanesine götüren ve benimle çok ilgilenen arkadaşım ve aile dostum Süleyman Şatır'a bisikletlerimizi muhafaza altına alan ve köpeğin aşı karnesini bize fakslıyan Bakırköylü arkadaşlar Kemal Tecimen ve Bülent Yamaner beylere ve tura katılmayarak bizi bekleyen Lütfü Çolak, Harun Deveci, Ahmet (Acumur) arkadaşlara Lüleburgaz'dan telefonla arayan yeğenim Cahit ve Rahman'a Erzincan'dan Serkan Taşdelen'e Bergamadan ablama ve FORUMDAN bana geçmiş olsun dileklerini ileten Tüm Bisiklet Sevenlere sonsuz TEŞEKKÜR eder Saygılarımı iletirim.
Bugün ikinci aşıyı oldum dört ısırıktan ikisindeki şişlikten başka birşeyim yok oğlumun İnternet Cafesinde yardıma devam ediyorum.
Allahtan bizlere başka kaza bela ve müsibet vermemesini diler.Herşeye rağmen sağlığım devam ettiği müddetçe BİSİKLETE BİNMEYE devammı? İnşallah ELBET.. Hepinize Sevgiler.. 13.9.2006