Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni Çıktı Fırından Scott Scale 50 2010 Model

onur önde

Üye
Tepki
20
Üç yıldır almayı planladığım her seferinde bir aksilik cıkıp alamadığım scale 50 mi en sonunda bugün saat 18:00 de kavuşmuş bulunmaktayım.Bu hayalimin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Erdoğanlar Bisiklet ten sayın Lütfi Bey ve oğluna bana göstermiş oldukları mükemmel bir hizmet ,anlayış ve sağduyu için ne kadar teşekkür etsem azdır.Gerçekten takdire şayan bir yaklaşım içinde benimle ilgilendiler.Bisikletim hazırlanırken o kadar heyecanlandım ki sanki çocuklar gibi sevinçten yerimde duramıyordum.Sizleri resimlerle başbaşa bırakıyorum.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
hayırlı uğrulu olsun gerçekten çok güzel bol pedallamalar .

ALLAH kaza bela göstermeden dağ bayır aşmak nasip etsin :)

Hayırlı olsun. Çok güzel bir bisiklet. Kazasız belasız, keyifli bol sürüşler dilerim.

3 yıl iyi sabır etmişşiniz ben 1 ay suremedım cıldırdım :eek: :eek: hayırlı olsun :cheer:

çok güzel bir bisiklet.iyi günlerde kullanın.maşa çok güzel.

HAYIR'lı olsun, kazasız sürüşler dilerim.
Ben Eryaman'dayım. Görüşmek mümkün olur mu acaba ?

kardeş güle güle kazasız belasız kullan böyle bir makine harbiden yakışır

yalnız bisikletin görüntüsünü bozan bir ayrıntı gözüme takıldı jant tellerine takılı olan plastik kedi gözlerini sökersen daha şık duracaktır.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
ben bir scott hastasıyım :) çok güzel bir bisiklet almışsınız renklerini begendim ..hayırlı olsun

Güle güle kullanın , bu bisiklete heyecan normal :)

Hayırlı olsun..:) Gerçekten çok güzel duruyor..

güle güle eskitin kazasız sürüşler
gerçekten çok güzel bisikletiniz var

@Umut YALÇIN

Elbette bende eryamandayım.Göksu park civarında oturuyorum.Ankara da olan tüm bisiklet severlerle görüşürüz.

Güle güle kullanın, kedi gözlerini çıkardığınız da ve birkaç ekleme yaptığınızda olay tamamdır.

hayırlı olsun güzel bisiklet :D bol pedallar

hayırlı olsun şıkır şıkır parlıyor. güle güle kullanmanızı dilerim.

Geri