Uğur Mondial bisiklet

BerkBAYAR

Aktif Üye
Kayıt
5 Nisan 2010
Mesaj
146
Tepki
81
Şehir
İZMİR / BUCA
Bence hiç almayın Sedona-Salcano-Bianchi gibi uygun fiyata bisikletler varken bu tür bisikletleri tercih etmeyin.Motorları bile çok dandik kim bilir bu nasıldır :)
 
Scudo
Kayıt
12 Nisan 2011
Mesaj
4
Tepki
1
Şehir
İZMİR
@Tolga Ayla


ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL SÖULEMİŞSİN AĞZINA SAĞLIK ARKADAŞLAR BEN CE BİR FİRMA HAKKINDA YORUM YAPARKEN BİRAZDA ARAŞTIRARAK YAPALIM SONUÇTA YERLİ ÜRETİCİMİZZ OLAN UGUR MONDİAL PİYASADA BİR REKABET İÇİNDE BİSİKLET SEKTTÖRÜNDE YENİ OLMASINA RAĞMEN PİYASADA CİDDİ RAKAMLAR DA SATIŞI OLAN BİR FİRMA MOTOSİKLET SEKTÖRÜNDE ŞUANDA 6-7 YILLK BİR FİRMA OLAMSINA RAĞMEN PİYASADA TUİK VERİLERİNE GÖRE 300-350 BİN ADET KADAR MOTORU OLDUĞUNU BİLİYORUZ SOĞUTMA SEKTÖRÜNDE BAŞARILI OLDUĞU KADAR MOTOSİKLET SEKTÖRÜNDE DE BAŞARILI OLDU ŞİMDİ SIRA BİSİKLET SEKTÖRÜNE GELDİ GALİBA ONDADA BAŞARILI OLACAKLARINA İNANIYORUM..BAŞARILAR UGUR MONDİAL.
 

H.ibrahim Erdemir

Daimi Üye
Kayıt
4 Nisan 2011
Mesaj
283
Tepki
120
Şehir
Ankara
@burçak tanrıverdi

şakacı seni, motorsiklet sektöründe başarılı olması için önce sağlıklı motorlar üretmeli. Uygun fiyata satış yapması ve piyasada okadar hurda motorun bulunması başarısını göstermez.
 
Kayıt
12 Nisan 2011
Mesaj
4
Tepki
1
Şehir
İZMİR
@H.ibrahim Erdemir

arkadaşım bu şaka değil biraz araştırma yaparsak 2004 ve 2005 yıllarında türkiyeye giren motorsiklet markası tam olarak 217 olaraktı şuanda hiç bir firma uğur mondial gibi malının arkasında durmuyor şuan için motosiklet üreticisi olarak 20 firmaya aşmaz dilerimki ileriki zamanda uğur mondial olarak bisiklet sektöründede iz bırakacağına inanıyorum. ben de zaten bu yaz ugur leader model bisikletini alacağım malının arkasında durduğuna inandığım için. bende şunu inanıyorum bir gün herkesin evinde mutlaka bir mondial olacak.(bisiklet-motosiklet) bisiklet kullanma taraftarıyım..
 

Ahmet Salih Özenir

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Nisan 2010
Mesaj
2.105
Tepki
3.691
Şehir
Mersin
Bisiklet
Merida
@burçak tanrıverdi

Forum kurallarına göre kesinlikle mesajınızı büyük harfle yazmayınız. Büyük harfle yazılmış kelime kullanmayınız.
 
Kayıt
4 Ekim 2009
Mesaj
71
Tepki
31
Şehir
İzmir
Bence herkes iyi güzel söylemiş. Uğurun bu şekilde bisiklet yapmalarının bir nedenide arz-talep konusu. Aynı zamanda benim görüşüm Uğurun, soğutucu ve motosiklet piyasasında yapmış olduğu ismi bisiklet piyasasında da kar amaçlı kullanmak istemesi. Bisikletlerin üzerindeki donanıma göre fiyatlarının yüksek olduğu kesin.
Her ne kadar ithal ürünler daha kaliteli olsa da, Türk markası kullanmak isterim. Hatta sektörün-firmanın gelişmesi için cüzi miktarlarda kazıklanmaya bile razıyım. Malzeme almak istediğimde euro cinsinden fiyatları görmek benim açımdan pek hoş değil.
 

serkan yıldız

Daimi Üye
Kayıt
1 Ağustos 2009
Mesaj
248
Tepki
162
Şehir
İSTANBUL
@Ahmet Salih Özenir

Sayın Moderatör
birkaç mesaj önceki cevap da küçük harfle yazılmış ama maşallah puntolar tabela puntosu kadar. Bunlara da dikkat edilmesi gerekmez mi?
(Konunun dışından bir mevzu fakat önemli olduğunu düşünüyorum.)
 

can akıncılar

Forum Bağımlısı
Kayıt
29 Aralık 2010
Mesaj
1.553
Tepki
897
Şehir
Fatsa
Bisiklet
Salcano
Şuana Kadar bir kaç tanesine baktım bisikletlerin ama baktıklarımın hepside 24 vitesti yerli sektör çalışıyor.Mondıal Motosiklet ve Bisiklet gamında yeni ataklar yaptı bu sene.Motor satışlarında zaten birincilerdi bisiklettede bir kaç seneye zirveye ulaşır..
 

yalçın pak

Daimi Üye
Kayıt
20 Haziran 2011
Mesaj
281
Tepki
17
Şehir
Ankara kurtuluş- Mersin merkez
Bisiklet
Whistle
aaa! evet bisiklet çok güzelmiş,biz de evde yapabilir miyiz aynısından.
 

Alkan Koç

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Ocak 2011
Mesaj
699
Tepki
461
Şehir
ankara-çankaya
Bisiklet
Trek
500 liraya ne bisikletler var bu ne ya tipinde hayır yok:D
 
Kayıt
21 Mayıs 2011
Mesaj
99
Tepki
33
Şehir
bodrum
Bisiklet
Focus
herkes uğurun ürünlerini almak zorunda değil kimse kimsenin gırtlağını sıkmıyo. istemezsen almazsın. ama çamur atmanıza da gerek yok zira bu ürünler çok profesyonel dağa taşa vurulacak bisikletler değil. kanımca piyasaya giriş ürünleri. mahalle aralarında çocukların elinde bol bol göreceğiz. biraz ileri görüşlü olun biraz zaman verin bakalım. ileri tarihlerdeki plan projeleri hakkında kimsenin bilgisi varmı? zamanında yerli olan başka markalar içinde aşağılayıcı çok yorumlar yapılmıştı.şimdi ciddi pazar paylarına sahipler (yurt içinde). fazla önyargılı olmayın desteklemiyorsanız köstekde olmayın.
 

can akıncılar

Forum Bağımlısı
Kayıt
29 Aralık 2010
Mesaj
1.553
Tepki
897
Şehir
Fatsa
Bisiklet
Salcano
@özgür barış uçkaç

Bizim Millete ne lazım biliyor musun.Alu Kadro,Rıtchey elcikli,Maxxıs Tekerli El Arabası.
 

Emre Yıldız

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Eylül 2009
Mesaj
1.324
Tepki
502
Şehir
Denizli-Isparta
Bisiklet
Giant
Herkes en ıyı bıldığı işi yapsın!