Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek 1.2 kullanıcı yorumları

Tepki
72
TREK 1.2 YOL BİSİKLETİ

Kadro Alpha White Aluminum
Maşa Bontrager Approved, carbon
Wheels
Teker set Alloy hubs; Alex alloy rims w/eyelets
Lastikler Bontrager Select, 700x25c (43cm: 650x25c)
Drivetrain
Vites Kolları Shimano 2200 STI, 8 speed
Ön Değiştirici Shimano 2200
Arka Değiştirici Shimano Sora
Crank Bontrager Sport 53/39 or 50/39/30
Arka Dişli SRAM 850 12-26, 8 speed
Pedal Nylon body w/alloy cage; clips and straps
Components
Sele Bontrager Race Basic
Sele Borusu Bontrager Carbon
Gidon Bontrager Select VR, 31.8mm
Boğaz Bontrager Select, 7 degree, 31.8mm
Headset Aheadset Slimstak w/semi-cartridge bearings, sealed
Fren Set Alloy dual pivot w/Shimano 2200 STI levers

yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar.parasını gercekten hakedıyormu saygılar
fiyatı 1763 tl

Scudo
Trek bu modeli gerçekten pahalıya satıyor.2200, sora karışımı bir yol bisikleti için 1763 tl çok fazla,yaklaşık 10 ay önce scott s30 kadroya full sora toplattırmıştım yeşil bisiklette 1450 tl ye maloldu.Açıkçası hiç akıl karı değil neden böyle bir fiyat politakası izlediklerinide hiç anlamış değilim.1763 tl o bisiklete vereceğime foruma ne ikinci el bisikletler düşüyor,105 kompanentli 1200 tl ye hali hazırda şu an çok güzel bir cannondale var mesela;)

Az önce trek 1.2 nin fiyatına baktım yeşil bisikletin sitesinde 990 euro yazıyor.Sanırım senin bir yanlışın var.

• Beğen
Tepkiler: utku bildirici
bulent bey velespıt bısıklette sadece nakıt ve tek cekıme has bır durum.taksıtlı olursa sızın dedıgınız fıyat dogrudur.yoksa 2200 tl lık bısıklet asagı yukarı,bol pedallar saygılar.

• Beğen
Tepkiler: BülentBayraktar
Belki yazan cikar ,hortlatatyim bari postu .Bu gun 250 euro civarina cok az kullanilmis bir alpha 1.2 aldim .genel olarak cok iyi durumda boyuma uygun sora kompanentli yillardir bisiklet binmeme ve evde 3-4 bisiklet olmasina ragmen bu sene ispanyada kisa bir sure hafif bir bisiklet surdukten sonra bu modeli alip denemeye karar verdim (isvec su anda cok soguk )denemek icin sabirsizlaniyorum arti ve eksilerini yazacak ,tavsiyelerde buluncak birilerine ihtiyacim var tesekkurler

Geri