Erhan_Yılmaz
Daimi Üye
- Tepki
- 471
Bu hafta Kuşadası sahil sitelerinden Özdere'ye gittim, kampta bir gece geçirip ertesi gün döndüm. Bu yolu Özdere, Seferihisar ve Sığacık olarak uzatarak yapmayı düşünüyorum. O yüzden dediğiniz gibi ben Sığacık'ın batısında kalan koyları da merak ediyorum. Sizin yaptığınız rotanın en zorlu kısmı Doğanbey'den sonraki Seferihisar tarafına geçmek için yapılan çıkış sanırım değil mi? O yol nasıl soğuk asfalt mı?Check out my activity on Strava: (link)
Ben soyle bir surus yapmistim. Sigacik a dogru gelirken normal asfalta geciyorsunuz. Kaymak gibi. Inisli cikisli ama super. Siz sonrasini sormussunuz sanirim. Bu yardimci olmayabilir.
Yol kaymak gibi ama kafa ruzgari da kaymak gibi. Dur gitme dercesine esiyor sonra ruzgar gulerini gorunce anliyorsunuz. Sigacik' in icine girdim ama vakit kaybi oldu bence, iceri girmeden devam etmek dusunulebilir.Bu hafta Kuşadası sahil sitelerinden Özdere'ye gittim, kampta bir gece geçirip ertesi gün döndüm. Bu yolu Özdere, Seferihisar ve Sığacık olarak uzatarak yapmayı düşünüyorum. O yüzden dediğiniz gibi ben Sığacık'ın batısında kalan koyları da merak ediyorum. Sizin yaptığınız rotanın en zorlu kısmı Doğanbey'den sonraki Seferihisar tarafına geçmek için yapılan çıkış sanırım değil mi? O yol nasıl soğuk asfalt mı?