Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ozdere-izmir dag yolu ve orman

Scudo
güzel gezi güzel fotoğraflar, parkur da güzel, çiçekler ve doğa olmayan eksiği tamamlamış, elinize sağlık..

sevgili forum,
bu keşif amaçlı ve yanlız yapılmış, atladigim goremedigim yerlerin oldugu bir geziydi. hazırlıksızlıklar ve bolge hakkında yeterli bilgi sahibi olmayışım geziyi eksik biraktı.
sencer arkadasımız ile 1 hafta sonra beraber yaptığımız gezi benim icin cok daha verimli olmuştur. hem etraftaki onemli yerleri gormek, hem arazinin ve manzaranın tadini çıkarmak sencer ile beraber yapacagimiz geziye kalacakmiş.

sencerin güzel anlatımı ile bir hafta sonra yaptıgımız gezinin linki asagidadir.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=40687

keyifli seyirler.

@evrimyigit

sencerin güzel anlatımı ile bir hafta sonra yaptıgımız gezinin linki asagidadir.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=40687

keyifli seyirler.

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
Ayağınıza sağlık.
işte doğa ile iç içe yolculuk budur. insanın kendine dönüşünü yaşayacağı güzel bir zaman yaşamışsınız. Kıskanmamak elde değil.
Fotolar için teşekkürler.
Esen kalın

• Beğen
Tepkiler: evrimyigit
fotolar hakikaten çok güzel, paylaşım için teşekkürler..

ben normal yoldan gittim dağ yolu kaç km acaba bu dag yolunun girişi nereye yakın izmir tarafından gitmek istersek acaba biraz bilgilendirirmisin

özderenin eşşiz güzelliğini dağdan izlemek güzel olmuş .. paylaşım için teşekkürler

tur güzel olmuş resimlerin hepsi harika ama bazıları gercekten karpostal gibi cıkmış ,elinize sağlıkkk

Selam Evrim
Çok nefis bir parkur.İçim gitti fotoğrafları izlerken.Boşluk duygusu,doğanın cazibesi ve su sesi.. Çok hoş.
Çok teşekkürler paylaşım için.

• Beğen
Tepkiler: Engin
Özdere'den Sığacık'a kadar sahil yolu devam ediyor. Sığacık'tan sonra kıyı girintili çıkıntılı ve haritada çok sayıda koy görünüyor. Bu koylara Sığacık tarafından bisikletle patikalaradan gitmek mümkün olur mu? Bu alanda bisiklet turu yapmış olan varsa yazabilirse çok sevinirim.

Check out my activity on Strava: (link)
Ben soyle bir surus yapmistim. Sigacik a dogru gelirken normal asfalta geciyorsunuz. Kaymak gibi. Inisli cikisli ama super. Siz sonrasini sormussunuz sanirim. Bu yardimci olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: bis212
Check out my activity on Strava: (link)
Ben soyle bir surus yapmistim. Sigacik a dogru gelirken normal asfalta geciyorsunuz. Kaymak gibi. Inisli cikisli ama super. Siz sonrasini sormussunuz sanirim. Bu yardimci olmayabilir.
Bu hafta Kuşadası sahil sitelerinden Özdere'ye gittim, kampta bir gece geçirip ertesi gün döndüm. Bu yolu Özdere, Seferihisar ve Sığacık olarak uzatarak yapmayı düşünüyorum. O yüzden dediğiniz gibi ben Sığacık'ın batısında kalan koyları da merak ediyorum. Sizin yaptığınız rotanın en zorlu kısmı Doğanbey'den sonraki Seferihisar tarafına geçmek için yapılan çıkış sanırım değil mi? O yol nasıl soğuk asfalt mı?

Bu hafta Kuşadası sahil sitelerinden Özdere'ye gittim, kampta bir gece geçirip ertesi gün döndüm. Bu yolu Özdere, Seferihisar ve Sığacık olarak uzatarak yapmayı düşünüyorum. O yüzden dediğiniz gibi ben Sığacık'ın batısında kalan koyları da merak ediyorum. Sizin yaptığınız rotanın en zorlu kısmı Doğanbey'den sonraki Seferihisar tarafına geçmek için yapılan çıkış sanırım değil mi? O yol nasıl soğuk asfalt mı?
Yol kaymak gibi ama kafa ruzgari da kaymak gibi. Dur gitme dercesine esiyor sonra ruzgar gulerini gorunce anliyorsunuz. Sigacik' in icine girdim ama vakit kaybi oldu bence, iceri girmeden devam etmek dusunulebilir.

• Beğen
Tepkiler: bis212
Geri