Abi oglun yakisikli cocukmus, bisikleti de tam yakismis kendisine Ya benim bisikleti hatirladim simdi ismi spider gibi bi seydi. O da yeşildi. Tabi o tipsizdi
Valla "agresif" konuşunda düşünebildiğim tek şey sanırım sürücü değil bisiklet seçiyor gidilecek yolu. Fırtına kısmı hala muamma. Bence başka tanımlama arama. Zira tanımlamalar arasında boğuluruz. Bu konu sonuçta "süpermario" nun mekanı..
Agresif : Sürücünün kullanımına baglı hızlı tepki veren
( misal omer muratin kullandığı kütüksel bisikletimsi şey ile ormanda yada yogun bi trafikte guvenli kullanim yapilamaz. Sen gidonu aniden saga kirarsin ama kütükümsü sey 5 saniye sonra tepki verir çanağı tamponu dagitirsin)
Sert : kadro yapisi kalin ve güçludur esnemez guvenle her yola bayira, daga taşa, ormana kuşa ve manda sürüsünün ustune ustune sürersin.
Oyle omer muratin cilizimtrak , geometrisinden naiflik ve tirsaklik akan bisleti gbi korka korka sürmezssin
Firtina : Adindanda anlasilacagi uzere cabuk hizlanir, efendidir , denk getirse kucuklerin ellerinden buyuklerin de ellerinden öper
Keşke MTB değilde şehir alsaydınız.Okula gider gelirdi sürekli,hem sağlıklı olurdu hem bisiklet sürmeyi iyice özümserdi...Ama olsun,sizin gibi bir babası var devamı gelir.
@DurgunDeniz
Vala dostum oglumun bisikleti bir dj olmasina ragmen inanilmaz konforlu ve seri bir alet. Arazide de aafaltta da cok hizli ve dengeli bir bisiklet bende kullaniyorum ordan biliyorum
Akıllık edip en iyisini almışsınız,ama bizde yollar çıldırtan bir kalitesizlikte.O yolların kenalarındaki kaynağı belirsiz çukurlar,yükseltiler vs onların hakkından anca MTB veya hibrit gelir.Mudanya burnumda tütüyor,orası da çok müthiş hizmetli bir yer değildi ama yol çalışmaları en azından seri bir biçimde yapılır hemen biterdi.Dertlendim şimdi