Kedi sever bisikletçiler

Scudo

ali_ihsan21

Aktif Üye
Kayıt
12 Ekim 2023
Mesaj
122
Tepki
210
Yaş
44
Şehir
İstanbul
İsim
Ali İhsan
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Pencerenin önünde halısı var her gece orada yatar, bahçeyi belledim, gübre, kireç döktüm, fide alıp diktim resmen öldüm bir haftadır bugün iş bittiğinden beri saatlerdir fidelerin içinde yatıyor.

Balkonun halısına sıçsa bu kadar sinirime dokunmaz nereden biliyor canımı neyin yakacağını neden onu yapıyor hiç anlamıyorum.IMG_20240521_221945.jpg
 

suyunsesi

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Mart 2007
Mesaj
1.463
Tepki
6.061
Yaş
50
Şehir
İstanbul
İsim
Turgay
Başlangıç
1979—80
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Mama taşımak iyidir. Benim de aracımda sürekli olur. Ama ben seçici davranırım. Aç görünen, çöp karıştıran görürsem önceliğim onlar. Öyle her gördüğüme vermem, her yerde de vermem :)
Yol kenarı da asla olmaz, oralarda da vermeyiniz. Vereceğim kedi ya da köpek fark etmez, yoldan epey uzağa çağırırım. Mümkün olduğu kadar yoldan uzağa, içerilere yönlendirmeli. Buna lütfen herkes dikkat etsin. Çok önemli. Köpekler yol kenarlarını kendi yemeklerini aldıkları alan olarak belliyorlar. Orayı ve yemek alanlarını koruma içgüdüsüne giriyorlar. Çok tehlikeli. Yolun kenarından öğrenci çocuklar, bisikletliler, yoldan da araçlar geçiyor. Aman diyorum.
Bir de işin köpek ve kedi kulübesi kısmı var. Gücü olan, köpeklere ve kedilere kulübe yapan, koyan kişiler varsa; lütfen onlar da bu yuvaları yol diplerine, kenarlarına köşelerine koymasınlar. Mümkün olduğu kadar daha içerilere, yoldan uzak noktalara taşısınlar.