Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

selam hocam mesajını aldım yazıcam kısa sürede, konuşuruz detayları

Scudo
Selam, ümraniye Armağanevlerdeyim. sık sık bisiklet turlarına çıkıyorum ama makine kron xc1000 dağbisikleti olduğundan yol bisikletlerine ayak uyduramıyorum.

merhabalar
Ben de Ümraniye Armağanevler e yeni taşındım. Grubunuza katılmak isterim arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba Ümraniye de bisiklet kullananlar var ama pek aktif değiller. Yada müsait oldukları zamanlar denk gelmiyor. Ümraniye Facebook grubu da var. Tura çıkacağımız zaman buradan ve Facebook tan yazarım. Geçen pazar yakın yer olarak yağmurda Trabzon park ta 2saat MTB turu yaptık. Sonraki turlara katılan olursa sevinirim. Baharda Şile turu yapmayı planlıyoruz. Tüm gün turlara pek katılım olamıyor. Haftasonu sabah erken çıkılarak öğlen tamamlanacak turlar yapıla bilir. Görüşmek dileğiyle.

Arkadaşlar merhaba 05-03-2017 pazar günü Yuşa tepesine tur düzenliyoruz. Saat 1100 Tepeüstü otobüs durağında toplanacağız.
(link)

selam arkadaşlar sadece ümraniye için whatsapp grubu kurmayı düşünüyorum detaylar için özel mesaj gönderebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: çimtay
@mali132 merhabalar Ümraniye Facebook grubunu 185 kişi takip ediyor. Etkinlik duzenledim iki kişi gittik. Zaten o arkadaş ile birlikte gidecektik. Grup hareketlensin haber verelim dedik gelen olmadı. Özelden tel. Yazıyorum selamlar.

Herkese merhaba ,

Umreaniye de oturuyorum. amatör olarak gezi organizasyonu olursa katılmak isterim.

Ümraniye bisiklet grubundayım mtbci 5-6 kişi var yol cuda 4-5 ama mtb ci lerden 2-3 ü aktif yolculardanda havalar biraz daha ısınsa 4-5 kişide sürer. Ama genelde ayrı ayrı sürüyoruz bazen 2li bazen 3 lü aradada 8 kişi falan toplanıp maltepeye falan gidip çay içip geziyoruz ama son 3-4 aydır katılamadım ben diğer yolcularda sürmüyor.

Merhaba,

Cumartesi günleri Çavuşbaşı'ndan çıkıyorum yeni yapılan Orya park starbucks a gidip kahvemi içip turumu tamamlıyorum. Kısa turum toplamda 20 km. İsterseniz bu hafta startbuck' da buluşabiliriz.

Merhabalar. .Ümraniye Çekmeköy arası ise gidip geliyorum sürekli...musait zamanlarimda ayrıca turlarınıza katılmak isterim.

Arkadaşlar merhaba ben de dudulluda oturuyorum.katlanır bisiklete sahibim ve yeni insanlarla tanışıp beraber bisiklet sürmek istiyorum. Benim gibi beraber bişeyler yapmak isteyen varsa buras yazarsa iyi olur.

Yaz geldi bu istikamet de olan arkadaşlar ile büyük bir grup kurmak iyi olacaktır... Erkekler grubu taraftarıyım b arada. Yoksa kim kime dumduma. Spor ve eğlence için yapacağız sonuçta.

Arkadaşlar Bu güzel istikamette ilerleyelim. Toplanalım haberleşelim.. Çok iyi bir istikamet Ümraniye çarşıdan başlarsak. Ben Güzeltepe tarafında oturuyorum

Selamlar. Ümraniye çarşı'yı merkez alan 10 km yarıçaplı bir dairesel bölgede bisikletin ancak bireysel bir uğraş olarak kalacağını düşünüyorum. Bir zamanlar bu daire içinde her gün işe bisikletle gidip gelen, ancak ailem için hayatta kalmam gerektiğine karar vermiş biri olarak bildiriyorum. Siz de şimdilik hayatta kalın. 10 yıl sonra bu Allah'ın cezası şehirde düzgün insanlar yerleşir, düzgün bir toplu ulaşım sağlanır, hafriyat kamyonları, minibüs ve taksiler göz önünden çekilir, her önüne gelen kirli sakallı ayının araba ve ehliyet alması önlenirse o zaman bir daha bakarız. Ha bekleyemem diyorsanız bu şirin ilçemizden taşınacaksınız.

Ben de Ümraniye İstiklal Mahallesindeyim. Sıklıkla bisiklet turuna çıkıyorum :) MErhaba :)

ARKADASLAR EGER Kİ GÜNCEL TUTARSAK BENDE KATILMAK İSTERİM. KADIKÖYDE OTURUYORUM FAKAT SÜREKLİ ÜSKÜDARDAYIM :)

bende yeni aldım bisikleti ara ara katılabilirim sizlere...

Geri