lütfü abi gördüğüm kadarıyla sirkecide buluşuluyor
ee ben bi vapur saatlerine baksam mı acaba.. ahmet abi katılacaksan eğer beşiktaştan birlikte geçebiliriz sirekeci ye..
abi keşke bi km saatim olsaydı.kritiğini yapardık .... lastiklerin sıcaklığını kontrol ederken elin yapışabilir dikkat et
şaka bi yana sabah ezanı ile uyanacağım.. inşallah uykucu arkadaşlara iyi örnek olabiliriz bu gezimizle ...
olursunuz olursunuz kac gezidir gec kalkiyorum hep bu yakada oluyor diye sonra fotograflara bi bakiyorum benim koyduklarimda hava coktan aydinlanmis, Lutfu abi bi fotograf koyuyo fotograflari, flasla falan cekmis karanlik ortalik sabahsabah
İstanbul'a hoşgeldiniz,
Ender Abi ve İlknur Hanım.
Bisikleti bulduk, size güzel birde ev buluruz.
artık istanbul'a yerleşirsiniz.
eşyalarınızıda antalyadan kargoya verirler.
elbirliğiyle eşyalarıda karşılayıp yerleştiririz.
ne güzel olur dimi?
Abi bende mesajı ancak görebildim keşke daha önce görseydim mutlaka haberleşirdik... DÜn bakmıştım ama cevap gelmeyince online olmadığınızı düşündüm... Bugün ancak foruma bakıp cevap yazabiliryorum...
Özelden cep vermeye gerek yok... sanırım aramızda sapık arkadaşlar yoktur Bugünü kaçırdık ama belki başka bi gün lazım olabilir 0535 979 61 47. Aslında hazır konusuda açılmışken herkes imza kısmına telini ve gerçek ismini yazarsa bence bilmeyenler için iyi olur...
Yarın Kadıköye gidebilirmiyim acaba.. .bakayım yarınki işlerimi halledeblirsem kadıköye geçebilirim bunun için Ender abinin cep telefonuna ihtiyacım olacak. Bilen varmı acaba? Yada Ender abi sen okuyabilirsen bu mesajı numaranı veririmisin.
Eğer yarın gidemezsem kadıköye pazar günü sabah sırf Ender abiyi görmeye Bostancıya gelcem... Tabi geziye katılamıycam...