Soner YAMAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 51
En son değişimleriyle Diamondback XTS moto al mountain , freeride bisiklet
En başta bisiklet de olan sorunlardan bahsedeyim
1. Ruble ve zincirin değişmesi gerekmektedir baya yıprandı .
2. arka jant çemberinde benden önce kullanan ve bana satan arkadaş belirtmedi ama çemberde bir darbeden kaynaklı hafif yamulma var ama kullanımda düzeltebildiği kadar düzelttim ( bana satan kişi söylemedi o kişide konunun en altında kara liste başlığında yeralıyor )
Özelliklerine gelelim
KADRO : Diamondback XTS moto LARGE 2006 model sıfır olarak geçen sene sonunda aldığım kadro üzerinde manitou 6 way 8.5'' eye to eye ( 225 mm denkgelir )
180 mm arka çalışma mesafesi var 1.5'' ve 1.1/8 her iki maşada kullanılabilir .
MAŞA:2008 model marzocchi 66 RC3 180 mm çalışma mesafesi 1.1/8 şaft borusu rebaund ayarlı sertlik ayarlı dır maşa çok yüksek ve kaliteli performansa sahib söze gerekyok aslında marzocchi demek yeterli
Alex rims supra bh çemberler Arka göbek Pacific 3 tırnaklı 4 rulmanlı geçme sistem fliberi cır cır böceği gibi öten modellerden
(sokma mili her kadroya uyar) ,Ön göbek novatec 20 mm axle
FRENLER : Avid juice 5 fren seti ön 180 arka 160 mm rotorlar
Gidon boğaz TURUVATİV HUSSEFELT , Alivio aynakol ,Sram x7 arka aktarıcı ve vites kolları ( 9'lu ) Furş Cana Creek dizme bilyalı ve benim tarafımdan 1.1/8 upgrade yapılmıştır.
FİYAT : 2000 tl
RESİMLER
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Kargo alıcıya ait sorular için özelden ulaşın
Teşekkürler şimdiden
En başta bisiklet de olan sorunlardan bahsedeyim
1. Ruble ve zincirin değişmesi gerekmektedir baya yıprandı .
2. arka jant çemberinde benden önce kullanan ve bana satan arkadaş belirtmedi ama çemberde bir darbeden kaynaklı hafif yamulma var ama kullanımda düzeltebildiği kadar düzelttim ( bana satan kişi söylemedi o kişide konunun en altında kara liste başlığında yeralıyor )
Özelliklerine gelelim
KADRO : Diamondback XTS moto LARGE 2006 model sıfır olarak geçen sene sonunda aldığım kadro üzerinde manitou 6 way 8.5'' eye to eye ( 225 mm denkgelir )
180 mm arka çalışma mesafesi var 1.5'' ve 1.1/8 her iki maşada kullanılabilir .
MAŞA:2008 model marzocchi 66 RC3 180 mm çalışma mesafesi 1.1/8 şaft borusu rebaund ayarlı sertlik ayarlı dır maşa çok yüksek ve kaliteli performansa sahib söze gerekyok aslında marzocchi demek yeterli
Alex rims supra bh çemberler Arka göbek Pacific 3 tırnaklı 4 rulmanlı geçme sistem fliberi cır cır böceği gibi öten modellerden
(sokma mili her kadroya uyar) ,Ön göbek novatec 20 mm axle
FRENLER : Avid juice 5 fren seti ön 180 arka 160 mm rotorlar
Gidon boğaz TURUVATİV HUSSEFELT , Alivio aynakol ,Sram x7 arka aktarıcı ve vites kolları ( 9'lu ) Furş Cana Creek dizme bilyalı ve benim tarafımdan 1.1/8 upgrade yapılmıştır.
FİYAT : 2000 tl
RESİMLER
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Kargo alıcıya ait sorular için özelden ulaşın
Teşekkürler şimdiden