Scudo Sports

17 Aralık Kartepe Turumuz...

Samet MİSİR

Aktif Üye
Tepki
106
Kartepe isminin hakkını verdi :)

(link)
Trenden indikten sonra çaylar içilir...
(link)

(link)
Ve tırmanış başlar...
(link)

(link)
Yolun yarısından çoğunu geçtikten sonra ufak bir mola çaylar süper... :)
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Kuzu Yayla'sından sonra karlar başlar ..
(link)

(link)

Burdan sonra da tekerlik izlerinden devam ettik bazı yerlerde sürmek çok zorlaştı ama yine de devam ettik..
Dönerken ise tamamen karanlık :D bisiklet farları ile sadece 1-2 metre önümüzü görerek yoğun sis,biraz tipi,birazda yağmurla inişimizi sağ salim gerçekleştirdik.
Bol adrenalinli güzel bi turdu Aytekin abiye teşekkürler.. ;)
Karda ilk defa sürdüm çok zevkli herkeze tavsiye ederim .. :D
Daha fazla fotoğraf için (link)

Scudo
@Hakan Durmuş

İlerleyen günlerde kalabalık bir tur olur herhalde istek çok var.. :D

Samet çok güzel bir gezi olmuş. Fotoğrafları görünce geçen yıl karda yaptığım sürüşleri hatırladım.

• Beğen
Tepkiler: Samet MİSİR
@Murat İLK

Sağol Murat benim ilk karla buluşmam,çok zevkliymiş :)

ayağınıza sağlık, mevsime yakışır bir tur olmuş. aytekin abiyi görmekde ayrıca güzel oldu, onada selamlar...

• Beğen
arkadaşlar ayaklarınıza sağlık çok güzel olmuş kartepe olmazsa olmazlardan oldu artık aytekin kardeşime selamlar!

• Beğen
şimdi gitmek isterdim oraya :D otelin bulunduğu alana giriş ücretlimi,hani otelin alanına girmeden önce güvenlik ve durdurma klübesi var,oralar çok güzel :D telesajlı bölge.

• Beğen
@Onur Kahraman

Otellere uğramadan kuzu yaylasından girdik biz dediğin gibi bi durum yoktu :)

kertepe'nin soğuğunu hisseder gibi oldum fotoğraflara bakınca,soğuk havanın tokatlarcasına yüzüne vuruş duygusunu yaşayan bilir. ;)

ayaklarınıza sağlık arkadaşlar,kazasız belasız bitirdiğinezede sevindim.

• Beğen
samet dostumu kutlarım bu arada eski tüfek aytekini de kutlarım kuzu yaylasından 10 ocak da deneyeceğiz ama bizi neyin bekleyeceğini bilmiyoruz bu arada görebildiğim kadarıyla kuzu yaylasından geçen araçların teker izleri kolaylık sağlayacak ama 10 ocakta karın durumu ne olur bilmiyoruz
kartepe bitmez maceralerı bitmez ve bitmeyecekte bütün pedalşörlerin bu zevki alması lazım

Tebrikler :) Samet gaza geldim bak şimdi bi pazar çıkalım bi yerlere..benim canavar'ı doğasına kavuşturmak istiyorum :D

• Beğen
@kudu

Saqol abi Kuzu yaylasından sonra tekerlik izleri olsada bazı yerlerde tekerlek izleride kesiliyor ama. Bence 10 ocak ta girilemiyecek kadar karlı olabilir hava şartlarına göre.. Belki bizde size eşlik ederiz 10 Ocakta...

@Burak Yılmaz

Sağol Burak gaza gel tabi bisikleti hazırladın yatırıyosun olmaz böyle :D :p

@Samet MİSİR

evet benimde tahminim o kardan bir duvarla karşılaşma durumu o gün hava raporundan zati belli olacak 0 vakit otelin oraya çıkacağız gelirseniz mennun olurum gezi organizasyonları bölümünde 10 ocak topiği açık görüşelim dostum

:in: :in:

Ayağınıza sağlık.
Sapancada oturuyorum.Ben de kartepe tırmanışlarına gelmek isterim ama temponuz oldukça yüksektir diye düşünüyorum,çok cesaret edemiyorum doğrusu.

• Beğen
bu Aytekin Erzan acayip işler yapıyo o fiziğine karşılık...
bisikletin ağır topu.....

@Ahmet Puslu

çok çalıştı ve çabaladı bol bol antraman turlarını eksik etmedi ve sonuçta tabi semeresini gördü takdir etmek lazım

:in: :in:

Nihayet karıda gördük; bizim bu tarafa daha gelmedi; ama geçen sene bende binmiştim. Adrenali bir başka oluyor. Fotolar için ellerinize ve ayaklarınıza sağlık güzel bir gezi olmuş; başarılarınızın devamını dilerim. Konyadan Colormanlerden selam

• Beğen
Geri