Scudo Sports

10 Kasim Ata'ya Saygi Bİsİklet Turu İstanbul Ankara 500.km

Scudo
Keşke size eşlik edebilseydim, Ayağınıza sağlık umarım kazasız belasız gidersiniz

@k.tecimen

merhaba tempomuz tuzla'ya kadar düşük olacak bekleriz. belediye başkanları spor müdürleri ve milletvekileimiz'de bizleri yanlız bırakmıcaklar duyrulur saygılar...

@Alp Aslan

teşekkür ederiz sene katılırsınız insallah saygılar...

Organizasyonda emeği geçen , katılarak katkı sağlayan herkese teşekkürler,
önümüzdeki yıllarda içinde yer almayı en çok istediğim projelerden birisi, umarım bana da nasip olur.

Destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Artık geri sayıma geçtik bize şans dileyin

@cannonfire

evet bu gün 09.15 de hareket edildi ben kafileyi tuzlada bıraktım
şu anda grup izmite vardı tüm arkadaşlarıma bd li dostlarıma ve yarın yola çıkacak tüm diğer dostlarımıda canı gönülden tebrik ederim
esen kalın dostlar

@tarıkk

Ben ve iki arkadaşım tuzlaya kadar eşlik etmek için plan yaptık. Ama biraz aklımız karıştı daha önce 9.30 tören 10:00 da hareket demiştiniz şimdi 08:00 diyorsunuz. Son durum ve hareket saatini bilirsek bu organizasyondan mahrum kalmamış oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Sizlere Tuzla'ya kadar eşlik etmek için gelecektim. Fakat, iki gündür iki bacağıma ani kramplar giriyor. Bu yüzden gelemiyeceğim.
Seneye ölmez sağ kalırsak Ankara'ya kadar sizlerleyim :)
Sağ salim gidin dönün

• Beğen
Tepkiler: tarıkk
@MUHAMMED KABA

bisiklet sporunu ve bisiklet sevgisini arttırmak elimizden geleni yapıyoruz saygıla...

Eskisehir'den Tahmini Gecisiniz Ne Zaman Olur ? Duruma Göre Bende Eskisehir'den Tur Ekibine Katılabilirim De...

Geri