Scudo Sports

16 Ağustos Pazar - Büyükada Fotoğrafları

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar benim çektiğim resimleri upload ettim..Gezi için herkese çok tşkler :)
(link)

Scudo
güzeldi ama birde yorulmasaydım xD inş. ramazan da bir iftar yemeği ramazan sonrası kısmet olursa bir başka tur xD

(hadi iyi geceler şuanki kafayla xD )

kankiii çok sagol ama çok acele etmişsin he sana tavşan yapmıştım görmüşsündür inş. :)

arkadaşlar ayaklarınıza saqlık yine güzel bi gezi olmuş bidahaki sefer aranızda olmak dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Xipetotec
wuw güzeldi ya keşke biraz daha erken yatsaydım o günü hazırlık amaçlı xD inş. bir sonraki tur daha kalabalık ve az satışsız olur o_O

ps:baya foto çekilmiş o vapurdaki adamın çektiği foto yu merak ediyorum :D

Tolga akşamdan kalma birdaha :D
Şaka biryana helal olsun o kafayla iyi geldin :D

bende kendime şaşırdım xD ama helal olsun diyorum o kilise yokuşunda size xD

Kilise yokuşu taşlı değilde düz olsa daha iyi çıkılırdı..Taşlı olunca zorladı :)

Mehmetben hiç uykuya dalamadım falan sanmıştım ama senin beni resim çektiğini hiç farketmedim harbiden iyi uyumuşuz:D Bu arada Tolga kardeşimin bisiklete binme felsefesini ölsemde sürerimi sağlıkla sürerim olarak değiştirmesini ve birdaha dökülmemesini diliyorum :D Şaka bir yana azmin ve bizi yalnız bırakmadığın için teşekkürler kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: Xipetotec
@YARGISIZ_INFAZ

Bırakın allah aşkına ben o yokuşun tamamını bisikletle çıksam ölürdüm herhalde :D

@serdar pehlivan

:Skull-175 :Skull-175 ben geri dönüş yolunda kesin yolda kalırım eminönüne bile varacağımı sanmıyordum :D

Geri