Scudo Sports

Satılık Suntour Xc Pro 140mm maşa

dodo

Forum Bağımlısı
Tepki
218
Arkadaşım daha üst model street maşası almak için xc pro maşasını satıyor...maşa 140mm çalışmakta travel adjust özelliğiyle istenen travel da kullanılabiliyor...isterseniz 60mm çalışırken binersiniz ister 140...

maşanın ağırlığı 1700-1800g,bi bacak hava bi bacak yağ ile çalışmakta...çiziksiz çok temiz bi maşa..

Fiyat:200tl

İletişim: eray_ender_ua@hotmail.com 0536 984 01 02

(link)
(link)
(link)

Scudo
@onur öcal

şuan uzunluk hakkında net bi fikrim yok kısa zamanda ölçüp yanıtını bildirirm bu arada yanıt biraz geç oldu ama kusura bakmayın tatildeydim ilgilenemedim :(

üzgünüm ama TORA pek tercihim değil :( aklımda belirli başka bir maşa var çünkü ..

evet arkadaşlar ilan günceldir koray arkadaşımında dediği gbi az bir ikram payı vardır ...

arkadaşlar maşanın son fiyatı 185 TL olmuştur bilginize ... şaft borusunun uzunluğuda ; 18 - 18,5 cm dir ...

Maşanın tek özelliği yükseklik ayarımı? Rebound veya kilitleme gibi özellikleri yok mu?

arkadaşlar maşa rezerve edilmiştir 1 haftalığına bilginizee ....

dreamboys69 nickli arkadaş maşanın sahibi arkadaşımla görüştü,bilgi aldı,sonunda da anlaştılar, arkadaşıma bir online satış sitesine ilan açtırdı hatta ilan fiyatının 200tl olmasını böyle olunca sitenin kendine aldığı parayı düşünce tam 185tl kalacağını söyledi ve...bugün de aradı arkadaşım kendisini tekrar teyid ettiler..
Bugün de arkadaşım,dreamboys69 nickli arkadaşla anlaştığı için maşa erkenden ulaşsın tekrar onla uraşmamak için maşayı söktü,alıcının sözüne güvenerek kendine yeni bir maşa aldı parasını birgün sonra verme koşuluyla...
Bu akşam da alıcıya maşayı hazırladığımızı söyleyince kendisi kararsız kaldığını ve parasını başka parçalara yatırdığını söyledi...ve maşayı satan arkadaş mağdur durumda şu an..

Telefonda,internette görüşüp anlaşılıyor,maşa sökülüyor ama akşam tekrar konuşunca kararsız kaldım diyor...2hafta sonra belki alırmış..böyle iş mi olur

ilan güncelliğini acil olarak 180tl ile korumaktadır...

1 hafta müsade istedim...
hemen anlamadan dinlemeden yazmışsın,maşanın sahibi bile böyle anlayışsız davranmadı.konuştuk anlaştık ve sorun yok!

Geri