siyaha
Üye
- Tepki
- 5
- İsim
- Cem Yüreek
- Bisiklet
- b'Twin
Merhaba arkadaslar,
"barışapedal" grubu olarak onumuzdeki pazar gunu Belgrad ormanina pedal basiyoruz, katilmak isteyen herkesi bekleriz. ( performans değil, keyif gezisi olacak )
bulusma noktamiz Besiktas heykel
saat olarak onerim 09.15 ( herkese daha uygun bir saat olacaksa degistirelim)
kadikoy-besiktas vapuru 08.45 te kalkip 09.05 te besiktasta oluyor
besiktas tan hareket 09.30
rotamiz;
besiktas , sahilden cayirbasi , bahcekoy yolu (barisarock yolu) , belgrad ormani
- normalde giris ücretli (4-5 ytl olmasi lazim) , ama ben alternatif bir giris buldum sanirim (bahçeköy ün içinden bentlerin birine giden) ,
onu deneyebiliriz
- yemek icin ormanin tam icinde hamaklari da olan uygun bir tesis (ve girise yakin alternatifler) mevcut
- cimenlere yayilip dinlenmek icin birkac mat goturulebilir
- aksam a kalmayiz buyuk ihtimal , fakat her ihtimale karsi lamba - kafa lambasi bulundurmakta fayda var
- yagmur da yagsa programda bir degisiklik olmayacak ve gezi yapilacaktir
önemli uyari :
ince ve/veya duz "yol" lastigi kullanan arkadaslar orman ici bazi parkurlarda yere tutunma sorunu yasayabilirler.
buna cozum olarak ;
1- iki adet daha disli , arazide is gorecek dis lastik alip (30-40 ytl civarina halledilir) bunlari degistirmek-degistirtmek
2- geleceklerin lastik durumuna gore parkur secmek , ormanda her tur yol var
ama belgrad a girince toprak patikalara dalmak isteyeceginizden eminim
onerileriniz olursa paylasirsaniz sevinirim
sevgiler
Cem Yurek
555 4652005
"barışapedal" grubu olarak onumuzdeki pazar gunu Belgrad ormanina pedal basiyoruz, katilmak isteyen herkesi bekleriz. ( performans değil, keyif gezisi olacak )
bulusma noktamiz Besiktas heykel
saat olarak onerim 09.15 ( herkese daha uygun bir saat olacaksa degistirelim)
kadikoy-besiktas vapuru 08.45 te kalkip 09.05 te besiktasta oluyor
besiktas tan hareket 09.30
rotamiz;
besiktas , sahilden cayirbasi , bahcekoy yolu (barisarock yolu) , belgrad ormani
- normalde giris ücretli (4-5 ytl olmasi lazim) , ama ben alternatif bir giris buldum sanirim (bahçeköy ün içinden bentlerin birine giden) ,
onu deneyebiliriz
- yemek icin ormanin tam icinde hamaklari da olan uygun bir tesis (ve girise yakin alternatifler) mevcut
- cimenlere yayilip dinlenmek icin birkac mat goturulebilir
- aksam a kalmayiz buyuk ihtimal , fakat her ihtimale karsi lamba - kafa lambasi bulundurmakta fayda var
- yagmur da yagsa programda bir degisiklik olmayacak ve gezi yapilacaktir
önemli uyari :
ince ve/veya duz "yol" lastigi kullanan arkadaslar orman ici bazi parkurlarda yere tutunma sorunu yasayabilirler.
buna cozum olarak ;
1- iki adet daha disli , arazide is gorecek dis lastik alip (30-40 ytl civarina halledilir) bunlari degistirmek-degistirtmek
2- geleceklerin lastik durumuna gore parkur secmek , ormanda her tur yol var
ama belgrad a girince toprak patikalara dalmak isteyeceginizden eminim
onerileriniz olursa paylasirsaniz sevinirim
sevgiler
Cem Yurek
555 4652005