Scudo Sports

Merida Crossway500 - 2014 - 58' Kadro - Hasarlı

Emre Sefa SEFER

Daimi Üye
Tepki
336
İsim
Emre Sefa SEFER
Bisiklet
Merida
İletişim : 05366580208 - www.facebook.com/neonpetyo - özel mesaj
İki ay önce satın almış olduğum bisikletim arkadan otomobil çarpması sonucu hasarlı hale düşmüştür. Hasarlı olması kullanılamaz demek değildir, sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Benim bisikleti satma sebebim ise bisikletin masrafının olmasıdır.
Bisikletin liste fiyatı ortalama -2900- Türk Lirasıdır. Değişenleri ve tur ekipmanları ile bana -+-3450- Türk Lirasına mâl olmuştur.
Bisikletin şu anda satış halindeki fiyatından kullandığım süre için ve masrafları için fiyat düşeceğim ve buna göre bir satış fiyatı belirleyeceğim.
Bisikletin sıfırından farkı Gidon - Gidon Boğazı - Sele Borusu - takım olarak sarı siyah ameobe vitra ile değiştirilmiştir. Jant çemberlerini DT Swiss ile değiştirdim ancak arka jant çemberi ve jant telleri kaza sonrasında deforme olduğundan yoktur.
Ön dış lastik orjinalidir ancak arka dış iç lastik kazada deforme olduğundan yoktur. Ön iç lastik sıvılı patlamaya karşı garantilidir, belirli bir süre.
Arka aktarıcı Deore XT T modelidir ancak kazada deforme olmuştur, bu aktarıcı usta bir bisikletçi elinde kullanılabilir duruma getirilebilir ancak ben sıfır fiyatını satış fiyatından düşeceğim.
Gidon tek tarafından hafif deforme olmuştur, gidon kapağı ile bu deformasyon kapatılabilir. Kullanım açısından sorunu yoktur.
En önemli konu ise bisiklet geçirdiği kazada arka üst sol çataldan darbe almış ve milimetrik deformasyona uğramıştır. Bisikletin kullanımı açısından bir sorun çıkarmayacağından eminim ancak bisikleti alacak arkadaşa bunun garantisini de veriyorum. Yani her hangi bir durumda elimden gelen yardımı yapacağım. Garanti kapsamına sokamadık, kaza olduğundan. Resimlerde açıkça detaylandırdım.
Bisiklette ufak tefek çizikler vardır, kazada oluşmuştur ancak görselliği bozmuyorlar.
Tur bisikleti olarak kullandığım bu bisikleti yine tur bisikleti şeklinde bagajlı, heybeli, tamir takımı setli olarak satışa sunuyorum. Tur ekipmanları isteğe bağlıdır, alınmaz ise fiyatta indirimi yapılacaktır.
Tur ekipmanları : Decathlondan alınmış Port Bagaj - Uyumlu 20LT. heybe - Tamir Takım Çantası(içinde Türkiye turunu çıkartacak ekipman vardır. Ayrı olarak -100-Türk Lirası değerindedir.) - TriBar
Bisikletin satışı ile ilgili sorularınızı ilanın kirlenmemesi açısından telefon numaram, facebook adresim ya da bisikletforum özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz.
Bisikletin satış fiyatına etki edenler :
Bisikletin bana gelişi için : + -3450-TL
Kullandığım aylar için : - -200-TL
Arka aktarıcı için : - -200-TL
Arka jant çemberi-telleri için : - -100-TL
Pedallar için : - -30-TL
Kadrodaki deformasyon için : - -200TL-
Kadrodaki çizikler ve oluşabilecek diğer masraflar için : - -250-TL
Bisikletin sıfırından çıkan parçalar için : - -300-TL
ŞU ANKİ SATIŞ FİYATI : -2170-TL
Tur ekipmanları alınmak istenmezse; heybe-portbagaj için -100-TL, tamir takım çantası için -100-TL, tribar için -50TL-, çamurluk için -40-TL indirim yapılabilir.
PAZARLIK SÜNNETTİR.
Kadro Boyu : 58' - 180cm ve üzeri için uygundur
VİTES SAYISI : 30
KADRO : Crossway TFS-D-Single
MAŞA : SR Suntour NCX Lite D-RL 63
ARKA VİTES : Shimano Deore XT-T
ÖN VİTES : Shimano Deore
VİTES KOLU : Shimano Deore
FREN KOLU : dahili
FREN : Shimano M445 160 mm Center Lock
AYNAKOL : SR Suntour NCX-FX-10s 48A-36-26
ORTA YATAK : dahili
ZİNCİR : KMC X10 10s
HAZN ÖN : Shimano M435 Cen
JANT : DT Swiss 29'
KASET : Shimano CS-HG62-10 11-34
LASTİKLER : Merida Speed Lite 40 KV
GİDON BOĞAZ : Ameobe Vitra
FURÇ TAKIMI : Conoid semi Neck
SELE BORUSU : Ameobe Vitra
SELE : Cross Sport
AĞIRLIK : 11-13kg arasında değişir.(ekipmansız-ekipmanlı)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link)
(link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)(link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)

Scudo
Unuttuğum bir şeyi belirteyim; Zefal suluk-suluk kafesleri çift takımdır. Fiyata dahil değildir. Almak istersiniz 40TL oynar.

İlan günceldir, istenirse Merida yetkili servisinde eksik parçaları toplarlanıp fiyat ona göre ayarlanabilir. Her türlü kolaylık yapılacaktır...

Aciliyetten dolayı fiyat kırıp pazarlıksız fiyat veriyorum, satılana kadar bu fiyattan güncel kalacaktır. Bir ay içinde satılmazsa parça satışına başlayacağım.
PAZARLIKSIZ FİYAT;
TUR EKİPMANLI (port bagaj, heybe, tribar, tamir takımı, suluk-suluk kafesleri) : -1900TL-
TUR EKİPMANSIZ : -1600TL-

Ekipmanlı : -1900TL-
Ekipmansız : -1600TL-
Bisikletin masrafı ortalama -200-250-TL dir.
Dileyen kişiye Merida yetkili servisinde yardımcı olacağım.
Ayrıca diz üstü bilgisayarla takas edilebilir.
Günceldir.

Bisiklet kadrosundaki sorunun giderilmesi amaçlı tamire girmiştir. Tamir süreci sonunda yeni bir ilan açılarak toplu olarak satışı yapılabilir ya da tarafımdan kullanılabilir.
Bu konu kilit lütfen, Teşekkürler.

LorDoFTheIcE
Merida
CC Team
Karagümrük

Geri