Scudo Sports

Yalova'dan başlayıp doğuya sürmek

Ozan T

Aktif Üye
Tepki
72
Bisiklet
Giant
Merhabalar yarın sabah ilk turuma başlıyorum. Önce yenikapıdan Yalova'ya gideceğim, oradanda köyleri takip ederek önce Gölcük sonra Sapanca gölü sonrada Bolu güzergahını takip edeceğim. Eğer Bolu'ya kadar gidebilirsem oradan Amasya ya Amasya dan Sivas'a oradanda çemişgezeğe geçeceğim ve tur burada sonlacak.

Bisiklet olarak 63 kadro triban 3 kullanacağım. Ön tekerim700x23 hutchinson equinox 2 arka tekerde 700x28 maxxis detonator. Her iki tekerlerde patlama önleyici şerit var. Decathlon dan aldım.

6 tane 700x23 iç lastik 3 tanede 700x28 lastik
5 adet jant teli
Akord anahtarı
Multi tool
Yama seti
Levye
Çadır
Mat
Tulum
Yedek kıyafet aldım.

Scudo
@mehmet bülent baloğlu
evet yalnızım. bende heyecanla bekliyorum ss leri :D

Dikkatli ol kardeşim.. Allah yar ve yardımcın olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim..

@volkanyasasin
Çok teşekkür ederim.

@Ozan Temel

Merhaba Gölcük de size eşlik edebilirim.

Sabah kaç gibi Gölcükte olursunuz acaba bi eşlik de benden gelsin.

harika olur ne kadar sürer bilmiyorum ama gölcükte sizi beklerim. :)

Surekli burdayim ben misal su an nerelerdesiniz?

Ya da şöyle söyleyeyim. Ben ancak dokuz buçuk gibi Gölcükte olabilirim. Olurda siz daha erken geçersiniz hiç beklemeyin.

dikkkatli olun tedbirlerinizi alın inş

kazasız belasız bir tur olması dileği ile

foto bekliyoruz

bayram olmasaydı bende sakarya'ya kadar eşlik etmek isterdim :)

yenikapıdan 10.45 hareketle yalovaya geçiyorum, ilk iki vapur dolmuş maalesef. yalovadan gölcük ne kadar sürecek bilmiyorum

Mesafe 33km ortalama hiziniz ne olur

Benim tahminime gore siz 11.30 gibi inerseniz yaklasik 13.00 13.30gibi burda olursunuz.

Burdan haberdar ederseniz iki arkadas size izmit cikisina kadar eşlik etmeyi planliyoruz.

gölcüğe varmaya yakın haberdar edeceğim sizleri şu an deniz otobüsünde hareket halindeyim.

Tamamdir hatta karamursele gelince haber verirseniz cok daha iyi olur biz de toplanma noktasina gideriz

Hocam beklemedeyim, bayram ziyaretlerini erteledim sizin için.

Geri