Bisikletimi dün aldım. Eve gelene kadar rahattı ama lastikler çok kalın geldi (2.10) onları ileride değiştireceğim. Aksesuar alacağım önerebileceğiniz aksesuarları söyleyebilirsiniz. Ve sıra fotoğraflarda yorumlarınızı bekliyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Hayırlı uğurlu olsun, rengi çok hoş, yalnız vites/fren kabloları siyah olsa sanki daha güzel olacakmış. Ya da CARRARO yazısındaki gibi bir yeşil harika olurdu.
bisikletiniz çok güzel gerçekten hayırlı olsun.. dikkatimi çok çekiyordu bu bisiklet ama alan veya kullanan kimseyi göremedim canlı bi örnek oldu tecrübelerini aktarırsan çok sevinirim ikide sorum var birincisi maşayı kilitleyince boşluk oluşuyor mu birde kadroda bagaj için delikler varmı kablolardan görünmüyor tekrar hayırlı olsun güle güle kullan..
Güzel bisiklet benimde dikkatimi cekti bende bulamadim kullanan kimse yakinda bir inceleme yazisida koyabilirim. Şimdi gelelim sorulariniza maşa kitlenince her maşada boşluk birazcik ama oda performansi etkilemez bence az bir bosluk olabilir ikinci soru ise galba bagaj delikleri yok