Hayırlı olsun.
Fotoğraf yüklemek için : Photobucket'e yada herhangi bir fotoğraf update edilebilecek bir yere fotoğrafı yükleyin sonra fotoğraftaki linki o URL yazan yere kopyalayın.
Hayırlı olsun.
Fotoğraf yüklemek için : Photobucket'e yada herhangi bir fotoğraf update edilebilecek bir yere fotoğrafı yükleyin sonra fotoğraftaki linki o URL yazan yere kopyalayın.
arkadaşlar merhaba,
bisikletin ışık sistemi var. ilk kez dinamolu bir ışık sistemi kullanıyorum.
sorum bu ışık sistemiyle ilgili, kadroun içinden dışından kablolar gözüküyor, ışık sistemlerinin olduğu yerlerde cabası.
buralara su gelirse ne yapıcam, bişi olmaz dedi benim bisikletçi ama olur gibime geliyor
görüşlerinize ihtiyacım var.
teşekkürler.
Ben olsam dinamoyu ve o ışık sistemini sökerdim.Kullanmadım ama dinamo bisikleti yavaşlatıyor diyorlar.Tabi siz kullanan olarak daha iyisini bilirsiniz ama piyasada daha güzel pille çalışan hafif ve o dinamodan çok daha iyi ışık veren ışıklandırmalar mevcut onlara bakarsanız daha iyi olur.
resim işine gıcık oldum dur bakıyım deniyim bi daha yok senin dediğin gibi bir dinomo değil, bak resim altta ön tekerin göbeğinde. yavaşlatacağını sanmıyorum. http://s1263.photobucket.com/albums/ii632/FurkanDu/?action=view¤t=cdfed696.jpg
ben dinamo diyince aklım şu tekere değenlere gitti.Bu yavaşlatmaz o kablolarda su geçireceğini sanmıyorum.Yani orjinal shimanonun dinamosu su geçirirse ayıp eder
Fotoğrafı paylaşırken fotoğrafın üstüne gelip share basın > Get link code > IMG for bulletin boards & forums yazan yerin hemen altındaki linki olmadan kopyalayıp forumdaki fotoğraf yüklemeye basıp yapıştırıyorsunuz.Fotoğrafınız hazır afiyet olsun
tam bir şehir bisikletiymiş. hergün işe gitmeye falan çok uygun... dinamo daha iyi bence yağmurda birşey olmaz kablolar yalıtımlı sonuçta. güle güle kullan...