erkan ,
şimdi bu mesajımı dikkatle okumanı istiyorum ona göre cevap yazmanı istiyorum,
evet biz geçen sene senle çalıştık bütün kış ,pazara senle çalışma yapma durumundayız,şimdi senin bi tek pazarın var benim 7 günüm var ,ben ferdi çalışırım ama sen ne yapacaksın ,onun içinde üşenme bu kış aynen treynırı çevir yoksa nisanda tavşanlıda durumun iyi olmaz 5 ay yatar isen tavşanlı hayal olur ,,
tavşanlı kesin olarak tek topik olarak açılacak nisanda kesin olacakta kimse gelmez ise tek basarım ,biz biliyorsun defalarca gittiğimiz yerlerin resimlerini çeksek ne olur çekmesek ne olur, burada aynı resimleri koysak ne olur koymasak ne olur ,biz resim budalası değiliz ,bizim derdimiz spor yapmak bisikletin hakkını vermek ,face de bi sürü bisiklet grubu var yok dondurma idi yok köfte idi ,iznik köfteye davet edildim davete katılmamak olmaz idi ,ama bu köfte performans köftesi oldu tabi,,hele aytekin erzan olursa işin işinde iki kere düşüneceksin ,,hiç kimse bu adamla pedallamak istemiyor kaçıyor neden çünki herkes adamın tozunu yiyor ben aksine beni beklediği zaman acaip kızıyorum ,evet hala daha bakıyorum olayı anlamamış olanlar var bu topiğin adı ne hafta içi çalışma diyoruz ve hafta sonuda tabi ağır tur olacak ,ve ne dedik performansı düşük olanlar ile kurtdoğmuşta çalışacağız hafta içide olur aslında tabi,burada çalışan kuvvetlenir sonra dudullu -göçbeylide uçar veyahut darlık-2 de,,bize ne dediler yarışlaramı gireceksiniz bizim derdimiz yarış değil ,hobimiz bisiklet sporu kiminin koşudur adam koşar ,bizde bisiklet sporu yaparız,
tabi anlayışta amatör performansta kalıyoruz ,bir pro performans bisikletçisi asla antremanlarda pedal kesmez,ve genelde prolar 100 km lik antreman yaparlar ,tabi rampalı,bizim böyle bi derdimiz yok 100 km boyunca pedal kesmeden antremanlar asla yapmadık sadece 70 km ye eşdeğer olan etapta durma yapmadık asla pedal kesmedik , bizim için en zor olan neydi herkes tek kalıyor idi rüzgarın insafsızlığına ,bu işi bir yapan iki yapan sonunda sıkılabilir ama sen sıkılmadın ben sıkılmadım ,biz en fazla bu forumda senle dudullu-göçbeyli etabını devirmişizdir peki neden devirdik erkan geldiğin noktaya bakar isen diğerlerinden farklı olduğun en azından sele üstünde anlaşılır amaç bu idi kendimizi geliştirmek ve de geliştirdik,,biz senle amatör performans bisikletçisiyiz ve haddimizide biliriz ,kime karşı aytekin erzana karşı henüz ne sen ne de ben onun kırdığı kartepe rekorunu kıramadık ama biz asla rakip değiliz aytekin erzana saygılıyız ,bu camida çalışmış ve kendini bisiklet sporuna adamış isimsiz tüm amatör performans bisiklet sporcularına saygımız sonsuz,,