Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

(link)

50 yuro ,,
evet 135 lira ,,
deore zincir 60 lira,,
slx ayna kolun 2- 3 dişlerini adam akıllı kontrol etmeyi düşünüyorum 44 diş yeni takılmış idi ,2-3 yapraklar epey eskidi 2 yıllık oldu,,
toplam ilk etapta 195 kağıt gerekiyor,,
yalnız bu onlu benim 44 slx ayna kola uyarmı ona bakmadan almamak lazım ,,

(link)

bu 9 lu 37 yuro daha ucuz tabi bunada bakarım ,,100 kağıt,,

SRAM PG970 9 Speed

evet galba bunda karar kılmaca,,

Scudo
Super fiyatlar.Buradaki tedarikciler soyguncu.Buradaki 175 usd lik yol ayakkabisini 70 usd deye amerikadan aldim kapi teslim fiyati 70 usd!!!..yuh diyorum baska bir sey demiyorum.
Jensonusa.com

@M.atay

aracı olan firmalar, marintek gibi bunlar getiriyor sonra bayiler ile anlaşma oluyor ,aracı firmaya yüzde yüz vergiyi devlet koyarsa gümrükte ,
sonuçta aracı firmada bunun acısını tüketiciden çıkartır ya da anlaşmalı olduğu falanca bisiklet firması çıkartır, burada devletin politikası yani gümrük politikası yalnış ,ama diyeceksinki içeride piyasamı var onu koruyor ,yani bisiklet fabrikalarımı var burada yerli malı bisikletmi yapıyorlar, ben görmedim yerli malı bisiklet kaliteli olacak,scott ile trek ile baş edecek shimanonun yedek parçaları ile dünyada rekabete girişecek ,bisiklet sanayi öyle böyle değil bayağı gelişmiş bi teknoloji oldu artık biz bunun neresindeyiz acaba ,

evet erkan topiğin müdürü sendin ,
27 ekime ekip nadasta ,
5 ay boyunca kendimizi kasmıyoruz ayda bir tane etap devirelim yeter,valla açıkça şunu dile getireceğim ,en fazla sen çalıştın ,hem ferdi hemde benle ,şimdi ikimizde bi gerçeği çok iyi anladık ,200 km lerin üstü oldukça çetin bi sınav daha 200 km leri aşamayan çok,kartepe örneği orada duruyor ,86 km gidip 16 km rampa çıkmanın ne olduğunu bi sen biliyorsun bi ben ,başka kim biliyor aytekin erzan ,recep bozkurt,ali emre akcan,harun,evren tuğutlu,suha onur er,volkan akboga,
pek kimse gelmiyor tavşanlıya niye çünki yol için müsait değil ama sen geldin ,hemde altındaki yolla başarılmayacak bi etap değil.ertuğrulda geldi ama bisiklete yazık dedi,ertuğrul kendi açısından haklı ama bi gerçek var tavşanlı orada ve biz onu arada sırada yoklayacağız ,aytek ile gitmiş idik yakın zamanda biliyorsun ama ben açıkça özledim tavşanlı girişini ve boyalıca çıkışını,aytek ile iznik köftecide buluştuk yalnız tabi sevmiyorum biliyorsun araç gürültüsü olan yolları ama aytek hatırına katlandım yoksa hayattta girmez idim yalova -orhangazi yoluna araçtan kaçıyorum zati,istanbulda neresi kaldıki araçsız yer,hepsi istanbul dışı oldu ,şimdi dudulludan malesef kömürlük girişine kadar sabah kamyon -araç sirkülasyonu ile uğraşıyoruz yapılacak bi şey yok sadece kömürlük ve göçbeyli arası araç yok ,,çok az bi yerde ,başka etap varmı diye bakıyorumda malesef yok ,evet bu dudullu -göçbeyli gündeme gelecek tabi araç trafiğine dönüştede raslıyoruz ama kömürlük-göçbeylinin sakin yolları için katlanıyoruz,,

(link)

evet 21 km hesapladı ama hata payı illaki vardır sessiz ve aracın olmadığı yol bura ,,

(link)

bu 26 km arac trafiğinin olduğu yer,,

evet erkan bu pazar o.k dersen senle dudulluda buluşuruz ,ve direk aşağıdaki etaba soyunuruz darlık-2

(link)
(link)

benim rota 100 artısı var,,

etaplara gelen bakış,,

dudullu-göçbeyli çalışma alanı sadece 50 km ,,genel alan etabı,,

(link)(link)
[/URL]

erkan gördüğün gibi bu etaplar bizim anlayışımız olmakta yani anadolu performansın ,biz senle çok pedalladık buralarda özellikle şile-teke darlıkta ,ve dudullu- göçbeyli taraflarında yeni etap sadece darlık-2 ama yeni olan sadece ulupelitten darlık a geçiş diğer yolları defalarca devirdik senle,
şimdi bu pazar o.k dersen çıkış hızımız kendi namıma hızlı olmaz ,kuşlar bana söyledi kaynarca taraflarında gece sürüşlerinde çok süratli başlayıp birden kesilenler var bu arkadaşları aytekin erzana havale ediyorum 5 saat boyunca rüzgara karşı basan bi adam kesilmiyor allah ona bi güç vermişki kimsede yok ve hatta diyebilirimki türkiyede onun gibi kuvvetli kaç adet bisikletçi var acaba ,feridun tezbaşaran ile tanıştırmak lazımda bir gün denk gelir ise iyi kapışırlar,,

@Çetin Güzel

çetin bey ,
kurtdoğmuşa talip yok ,27 sine kimse yok olmaz ise erkan ile biz direk darlık-2 etabını yapacağız tabi erkan o.k derse ,
zati siz bu pazar izinli değilsiniz ,izinli olsa idiniz kurtdoğmuşa beraber giderdik ikili çalışma yapar idik,
şimdi ayın 3 üne gelince ya dudullu -göçbeyli arası çalışma olacak ya da yeni etap gündeme gelecek ekip sıkılabilir aynı yerde çalışmaktan ,bu sefer etap darlık-2 olabilir herkesin görüşü benim için önemlidir ,ekip sadece pazarları müsaittir başka günler herkes çalışmaktadır sizle bu ct aslında uyarsa kurtdoğmuşa gideriz ben 24 saat bisiklet sporuna açık bi pedalşörüm benim işim gücüm haftanın her günü bisiklete hazırdır yani ben emekliyim ikinci işime çoktandır devam ediyorum çünki bu da bir iştir,,

kudret abi ok her pazar aynı yerde binmek sıkıcı oluyor yalnız abimim cumartesi düğünü var eğer geç yatarsam ben gelemeye bilirim cumartesi akşam mesaj atarım

@Erkan Közen

Bencede etabi değiştirmek iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
"@Erkan Közen

şimdi ayın 27 si pazara darlık-2 olması bana uygun ,çetin bey ct gününe eğer kurtdoğmuş offroad derse o vakit ayın 27 sinde ben dinlenirim kurtdoğmuş etabı 100 km ye geliyor zati,,eğer çetin bey gelmez ise ct günü 27 sine darlık -2 ye bakarız ct günü netleştiririz ya da en temizi 3 kasıma darlık -2 yaparız sinanda gelir kerimde,,

ct gününe işim çıktı ,erkan sen kendini kasma düğünden geç çıkarsın ,27 ekim pazara ben bi çamlıca taraflarına basarım rampa çalışırım,,
evet 3 kasıma bakalım ama etap darlık-2 ,,

3 kasım saat 09.00 dudullu çıkışa hazır olanlar ,,havaya bağlıyız,,

(link)

1 mm yağış var ama darlık 'a fazla düşebilir ,,son anda durum değişirse ele alırız,,

10 kasım ideal,,

(link)

17 kasım 51 km fırtına ,,

(link)

24 kasım ideal,,

(link)

şimdi 10 kasım ve 24 kasım dan birine darlık-2 olur kendimizi kasmıyoruz 3 kasıma hava iyi olursa darlık-2 olur ama yağış ihtimali yüzde 41 acelemiz yok ,,

(link)(link)(link)

accunun hava linklerine tıklayınca durumlar değişmiş saat 11.06 başka idi ,
şimdi hepsi yengen olmuş ,kasım ayında hiç bi pazar bisiklete binememe durumu olabilir benden söylemesi ,hafta içi ben basarım ama sizi bilemem,,,,

erkan ,
şimdi bu mesajımı dikkatle okumanı istiyorum ona göre cevap yazmanı istiyorum,
evet biz geçen sene senle çalıştık bütün kış ,pazara senle çalışma yapma durumundayız,şimdi senin bi tek pazarın var benim 7 günüm var ,ben ferdi çalışırım ama sen ne yapacaksın ,onun içinde üşenme bu kış aynen treynırı çevir yoksa nisanda tavşanlıda durumun iyi olmaz 5 ay yatar isen tavşanlı hayal olur ,,
tavşanlı kesin olarak tek topik olarak açılacak nisanda kesin olacakta kimse gelmez ise tek basarım ,biz biliyorsun defalarca gittiğimiz yerlerin resimlerini çeksek ne olur çekmesek ne olur, burada aynı resimleri koysak ne olur koymasak ne olur ,biz resim budalası değiliz ,bizim derdimiz spor yapmak bisikletin hakkını vermek ,face de bi sürü bisiklet grubu var yok dondurma idi yok köfte idi ,iznik köfteye davet edildim davete katılmamak olmaz idi ,ama bu köfte performans köftesi oldu tabi,,hele aytekin erzan olursa işin işinde iki kere düşüneceksin ,,hiç kimse bu adamla pedallamak istemiyor kaçıyor neden çünki herkes adamın tozunu yiyor ben aksine beni beklediği zaman acaip kızıyorum ,evet hala daha bakıyorum olayı anlamamış olanlar var bu topiğin adı ne hafta içi çalışma diyoruz ve hafta sonuda tabi ağır tur olacak ,ve ne dedik performansı düşük olanlar ile kurtdoğmuşta çalışacağız hafta içide olur aslında tabi,burada çalışan kuvvetlenir sonra dudullu -göçbeylide uçar veyahut darlık-2 de,,bize ne dediler yarışlaramı gireceksiniz bizim derdimiz yarış değil ,hobimiz bisiklet sporu kiminin koşudur adam koşar ,bizde bisiklet sporu yaparız,
tabi anlayışta amatör performansta kalıyoruz ,bir pro performans bisikletçisi asla antremanlarda pedal kesmez,ve genelde prolar 100 km lik antreman yaparlar ,tabi rampalı,bizim böyle bi derdimiz yok 100 km boyunca pedal kesmeden antremanlar asla yapmadık sadece 70 km ye eşdeğer olan etapta durma yapmadık asla pedal kesmedik , bizim için en zor olan neydi herkes tek kalıyor idi rüzgarın insafsızlığına ,bu işi bir yapan iki yapan sonunda sıkılabilir ama sen sıkılmadın ben sıkılmadım ,biz en fazla bu forumda senle dudullu-göçbeyli etabını devirmişizdir peki neden devirdik erkan geldiğin noktaya bakar isen diğerlerinden farklı olduğun en azından sele üstünde anlaşılır amaç bu idi kendimizi geliştirmek ve de geliştirdik,,biz senle amatör performans bisikletçisiyiz ve haddimizide biliriz ,kime karşı aytekin erzana karşı henüz ne sen ne de ben onun kırdığı kartepe rekorunu kıramadık ama biz asla rakip değiliz aytekin erzana saygılıyız ,bu camida çalışmış ve kendini bisiklet sporuna adamış isimsiz tüm amatör performans bisiklet sporcularına saygımız sonsuz,,

(link)

3 kasım ,,darlık-2

ekip hazır ise mesaj atsın havaya bağlıyız,,saat 09.00 -dudullu çıkış,,

(link)(link)

@Erkan Közen

o.k havada hazır olursa işi bitiririz
erkan ben burada çıkışı hızlı yapmayacağım değişik bi statü uygulayacağım ,çıkış dudullu-bıçkıdere arası pedal kesmeden devam etmece ,akabinde 15 dakika mola ve sonra biliyorsun göçbeyli yok,ondan sonra benim tempo normal olur ta ovacık köyüne kadar mundarlıdan sonra 2 inci mola orada olur çeşmenin orada ,ve sona ben aporta geçerim aydos güneyi,,ve başıbüyükten döneceğim sahil felan hikaye ,,

hazırız abi hava güzel olsun yeter ki sıkıntı yok :)

Geri