ankarada nerden alış veriş yapılır

Kayıt
4 Nisan 2010
Mesaj
58
Tepki
52
Şehir
ankara
:eek: slm arkaşlar ben bisiklet tutkum yeni başladı kask. pompa . tamir seti falan ne marka ve ankarada nerden almalıyım çok da pahalı olmasa cvp saolun
 
Scudo

Bulunmaz

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Kasım 2006
Mesaj
1.022
Tepki
675
Şehir
Ankara
sds Çayyolu'nda ..Sanırım istediğiniz şeylerin ucuzlarıda var pahallılarıda :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Beka Bisiklet
Kayıt
4 Nisan 2010
Mesaj
58
Tepki
52
Şehir
ankara
@Anıl Akalp
dikmen tarafında oturuyorum ama almak için başka semtede gidebilirim
 

Ahmet Gürkan

Daimi Üye
Kayıt
21 Nisan 2008
Mesaj
286
Tepki
328
Şehir
Ankara-Eryaman
Bisiklet
Sedona
Erdoğanlar Bisiklet'i tavsiye ederim... Ürün çeşitliliği ve müşteri memnuniyeti açısından oldukça iyidir... Bugüne kadar herşeyimi onlardan aldım, tüm bakımlarımı onlara yaptırdım, bir zerre olsun kötü bir izlenimim olmadı... Yeri Kolej'de Ahmetler Shell benzinliği ile Tansaş'ın karşısındadır...
 
  • Beğen
Tepkiler: ismail aslan

Anıl Akalp

Daimi Üye
Kayıt
14 Temmuz 2009
Mesaj
370
Tepki
159
Şehir
Ankara
sds bisiklet (çayyolu) ve güngörler bisiklet'i(balgat) öneririm. İkisinin de delta ve erdoğanlara nazaran çok daha sıcak ortamları vardır. İkisinde de kesinlikle "Bisikleti ya da parçayı sattıktan sonra benim işim bitti" mantığı yoktur. Erdoğanlara giden bir arkadaşım anlatıyorda içeri girmiş bisikletlere bakıyormuş, hafif yaşlı olan adam gelip nasıl yardımcı olabilirim demiş o da bisikletlere bakıyorum demiş. Bunun üzerine hafif yaşlıca abimiz "internet sitemizde var ordan bak buraya alacağın zaman gel" demiş (ya da bağırmış) :D Tabi arkadaşımızda bunun üzerine olay yerinden koşarak uzaklaşmış :)
 

Eray ADALI

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Nisan 2009
Mesaj
808
Tepki
705
Şehir
Ankara, Eryaman
Güngörler yüksek kalite ve marka malzemelerin yanında bütcesi cok yüksek olmayanlara da hitap edebilecek ürünleri de elinde bulunduran bir yer. Burak sağolsun Benim Pıncır (Aspid SF) ile az uğraşmadı =) İlk görüşte "mahalle bisikletcisi"ni andırıyor olsa da hem profosyonel hem standart ürünleri bir arada sunan; birşey almayacak bile olsanız bir kahvesini icip jantlardan yapılma masasında sohbete gidilebilecek biridir. Her anlamda da bisikletcidir; satar da yapar da biner de =) Ankara'ya gittigimde bir kahvesini icmeden dönmemişimdir =)

Performans, yani Sadun abimiz de Güngörler'i tanımlayışıma uygundur.. İlk alışverişlerim (kask, eldiven) ondan olmustur; 2 sene oncesinde Ankara'da sedona ürünlerini ve bisikletlerini satan tek yerdi yanılmıyorsam.. İhtiyacınızdan fazlasını satmaya calısacak biri degildir. Hatta ben sunu alacagım diye gittiginizde ne için kullanacagınızı sorup size o kadarına gerek yok deyip alternatifler sunan; yine de kararı size bırakan bir abimizdir.

Delta'ya gelince, kimileri kötü yorumlarda bulunabiliyor. Acıkcası ben de eDirne'deki subenin gercek anlamda bir sube olmadıgını düsünüyorum. Ama Ankara - Emek subesinden alısverislerim olmuştur. Haftasonu yogunluğu haricinde (ki bu cogu bisikletcide aynıdır; böyle olması da doğaldır) size secim konusunda yardımcı olacaklardır. Fakat bazı ürünlerde sadece ün yapmıs markaların modellerini barındırdıgı icin bazen düşük bütceye hitap edemiyor.

SDS acıkcası hep duyuyorum bir cayını icmeye hala gidemedim. Bunda yaklasık bir yıldır Ankara'da olmayısımın da etkisi vardır herhalde... Ama ilgilendiklerini ve bisiklete gercekten ilgili olduklarını hep duymuşumdur arkadaşlarımdan..

Erdoğanlarda Yaşlı iki amcamız var; biri daha çok siparişlerle biri ise müsterilerle ilgileniyor.. Hangisi hangisi bilemem fakat bir tanesi "sadece bakmak icin geldim" dememe ragmen benimle sonuna kadar ilgilendi. Diğeri ise saat alacagım zaman gitmeden aramıstım stokta var mı diye gittigimde direkt saat kutusunu uzattı ve başka birşey lazım olup olmadıgını bile sormadı.. Yine de ürün yelpazesi geniştir, ona lafım yoktur. Zatn kötülediğim de yoktur =)
 

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Haziran 2007
Mesaj
2.910
Tepki
2.055
bu işin ticaretini erdoğanlar ve delta yapar. bisiklet aşkı sevgisi ve kültürü önündeki en büyük perdeyi euro ve dolar olarak ördüklerini zamanla görürsünüz. aldığınız ürün paketini açarsınız eve gidip; onlara güvenip dükkanda açmadığınız için; bir bakarsınız aldığınız farın içinde 4 adet pil vardır ve piller akmıştır. bunu dile getirirsiniz ve fırça yersiniz. diğeri size bir maşa önerir ve kılavuzu bir bakmışsınız kesilmiş ve içinde lale-çiçek ne ise işte o çakılı:) çıkma mal satar. birine mesela alikut gelir 1800 liradan satması gerekirken 1100 euro fiyat koymuş üstüne. anan güzel baban güzel fiyatı 2250den 2000e iner taksit yapar ağlar ve 200 lirayı yemiş olursunuz. sonuçta, bu işe gönülvermiş birinin açtığı dükkana performansbisiklet olarak rastladım ankarada. izmirde ata bisiklet vardı ama atabisiklet bitmiş. izmirde sundubisiklet vardır ama yakalarsa affetmez. neden anlatıyprum bunları, bisiklet ben de tutku, verdiğim her kuruşu düşünmeden verdim ama, parası kısıtlı olan biri için ankaradaki tuzaklar size uyduruk bisikleti bile 100 lira fazlasına satabilir. ama paranız var ise çeşit önemli değil. delta istediğinizi getirtir yurtdışından siz yeterki paradan haber verin.
 

Yokuscu

Forum Demirbaşı
Kayıt
29 Haziran 2008
Mesaj
405
Tepki
186
Şehir
Ankara - İzmir
@ismail aslan

Arkadaşım Kolej'de Erdoğanlar Bisiklet var. Bunun yanı sıra Ulusta ana cadde üstünde bisikletçiler var. (iyi bisikletçiler) Buralardan rahatlıkla alısveriş yapabilirsin. Saygılarımla...
 
  • Beğen
Tepkiler: ismail aslan

yusuf bekar

Forum Bağımlısı
Kayıt
15 Nisan 2009
Mesaj
716
Tepki
256
Şehir
Samsun
erdoğanlar bisiklet erdoğanlar bisiklet erdoğanlar bisiklet
 

Orkun ÖZDEN

Forum Demirbaşı
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
484
Tepki
285
Şehir
ankara/batıkent
ilgili olan oranın sahibi lütfü abi...ilgisiz olan ise orda sadece çalışan,ilgisiz olmasının sebebi ise bisiklet hakkında pek bişey bilmemesi,sanırım genelde satış konularında görevli...
 
  • Beğen
Tepkiler: serdar gültekin

HAKAN UZ

Üye
Kayıt
3 Mayıs 2009
Mesaj
47
Tepki
24
Şehir
ANKARA
Ben 2 hafta önce erdoğanlar bisikletten bisiklet aldım...Gayet iyi hizmet vardı...
 

lindemann

Forum Bağımlısı
Kayıt
9 Nisan 2006
Mesaj
1.649
Tepki
1.151
Hocam, Alternatif olmasi acisindan bir de Kentpark'da yeni acilan Decathlon'a bakmani öneririm. Bütcesi sınırlı, kaliteden ödün vermekmek istemeyenlere bir alternatif olabilir...
 

Faruk ÇUBUKCU

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Mayıs 2009
Mesaj
1.068
Tepki
1.232
Şehir
Konya
Bisiklet
Mosso
Ankara'da oturmuyorum ama alışverişlerimi Erdoğanlar'dan yapıyorum. Telefonda konuşurken gayet memnun olarak kapatıyorum ama kaç kişi çalışır hangisi yaşlı hangisi genç onu bilemem :) Alacağım ürünü internetten araştırıyorum genelde aynı ürünü ucuza Erdoğanlar'da bulmuşumdur. Allah nasip ederse bu hafta da 2 adet mtb jant alacağım o konuda da daha tam kararımı vermedim ama muhtemelen Edoğanlar olacak gibi. Ben memnunum yani Erdoğanlar'dan.
 

MUSTAFA AKTAŞ

Daimi Üye
Kayıt
4 Ağustos 2009
Mesaj
231
Tepki
99
Şehir
marmaris
Ben Marmaris te oturuyorum.
Erdoğanlardan alışveriş yaptım. Lütfi Bey çok ilgili.
Telefonda sıkılmadan cevap veriyor. Yüzyüze alışveriş yapmadığım için bilemeyeceğim.
İstanbul'da ise Bike And Outdoor telefonda çok ilgili
Yüzyüze bilemiyorum.
 

speedo

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2008
Mesaj
11
Tepki
2
Şehir
istanbul-eskişehir
performans,sds, güngörler nerde arkadaşlar tam adres? (kısa süreli ank.dayım).
 

Serbay Akar

Forum Demirbaşı
Kayıt
26 Nisan 2010
Mesaj
584
Tepki
209
Şehir
Ankara-Çankaya
Bisiklet
KTM
güngörler bisiklet balgattadır, 1. caddenin hemen girişinde balgatta bi kargo dağıtım yeri var sorarsanız gösterirler
 
  • Beğen
Tepkiler: speedo