Scudo Sports

Arkadaşlar Trek 4500 bisikletim satılıktır

Scudo
@mahmut-76

Size, Disk frenli Trek 4500; Disk Frenler, alivio ayna kol, deore vites kolu, tektro fren kolu, rock shox dart one maşa ile 780 lira'ya bırakırım. Takas düşünmüyorum çünki zaten 3 adet bisikletim var. Sizde bende İstanbuldayız dilerseniz buluşup bisikleti gösterebilirim, dilerseniz almazsınız. Zaten kendim de beğenerek bindiğim için almasanızda problem olmaz.

Disk frenli Trek 4500; Disk Frenler, alivio ayna kol, deore vites kolu, tektro fren kolu, rock shox dart one maşa ile 780 lira'ya ilan günceldir.

Disk frenli Trek 4500; Disk Frenler, deore ayna kol, deore vites kolu, tektro fren kolu, rock shox dart one maşa ile 790 lira'ya ilan günceldir

Disk frenli Trek 4500; Disk Frenler, deore ayna kol, deore vites kolu, tektro fren kolu, rock shox dart one maşa ile 790 lira'ya ilan günceldir

Disk frenli Trek 4500; Shimano Disk Frenler, deore ayna kol, deore vites kolu, tektro fren kolu, rock shox dart one maşa (dart Two değildir.) ile acilen başka bir bisiklet alacağım için750 lira'ya ilan günceldir. Alcağım bisiklet başkasına satılırsa ilan güncelliğini yitirecektir.

Bu bisiklet bu fiyata çok uygundur. Sıfırı hemde disk frenli değil 595 Eurodur. Bisikletimin sıfırdan farkı yoktur. Üstelikorjinalinde Shimano Alivio olan Ayna kolui Shimano deore ayna kol ilde değiştirmiş durumdayım. (link)

Arkadaşlar bisikletin son fiyatı olarak (ihtiyaçtan dolayı bu fiyata iniyorum) 700 lira belirledim, artık bundan daha fazla da indirim yapmamı bekleyen almaya niyetli arkadaşlar için söylüyorum. Son, son, son indirimdir.

Bisikletin ile ilgileniyorum, iletişim bilgilerini gönderirmisin özelden

Almayı düşündüğüm bisiklet satılmış arkadaşlar. İlan ihtiyaca binaen sadece bu günlük bu fiyattan devam edecektir. Kredi kartımı ödediğimde yani bu gün akşam saat 18:00'den sonra fiyat 800 liradan güncel olacaktır. Dileyen ilgilenir. Asla bir indirim yoktur. Bisikletin lastikleri Bontrager değildir, lastiklerin değişmesi gerekebilir.

Kart borcu için gereken nakit sıkıntısı giderilmiştir, bisikletin fiyatı 800 liradan günceldir. Artık 700 lira olan bu fiyat bir dahaki ayki durumuma bağlı :)

Bisiklet satılmıştır, Konu kilitlenebilir.

Geri