Scudo Sports

Zwift

Etkinlik olarak güzel bir aktivite. Dikkatimi çeken ödül adı altinda verilecek kuponun kullanılması için podyum yapanın en az 750 TL harcama şartı olması komik olmuş.

Aynen ödül kısmı hikaye olmuş. Zaten yarışta genel klasmanda ilk 3'e girebilmekte ayrı mesele :) Maksat antrenman olsun bize.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Aynen katılıyorum bende, senin draftinda takılacağım 🤣🙃

Hah ha benim kendime hayrım yok yav :D ya makara yaparız, yada sağlam birilerine asılırız artık 😅

Bir de başka birini nasıl izleyebiliriz Zwiftte var mı bilen? Giriş menüsünde just watch seçeneği random birini açıyor ama ben belirli birini arayıp izlemek istiyorum nasıl yaparım?

@Abdülkadir Ergin üzerine tıklayıp izleyebiliyorsun. Arkadaşında zaten koyu renk çıkıyor galiba.

@Abdülkadir Ergin üzerine tıklayıp izleyebiliyorsun. Arkadaşında zaten koyu renk çıkıyor galiba.

seçip "ride with.." demeyi kastediyorsun sanırım. Evet arkadaşlar koyu renk çıkıyor ama karışık sıralıyor. Misal şu an 6 arkadaş aktif ama zwiftte birine denk gelebildim. İsim vereyim Gökhan Özbay'ı izleyeceğim Peletonistten şu an sürüyor ama ben bulamıyorum, haritalardaki isim listeleri dediğim gibi karışık.

+1 diyerekten ben de kayıt yaptırdım. Son sıralar... Bekleyin beni...

seçip "ride with.." demeyi kastediyorsun sanırım. Evet arkadaşlar koyu renk çıkıyor ama karışık sıralıyor. Misal şu an 6 arkadaş aktif ama zwiftte birine denk gelebildim. İsim vereyim Gökhan Özbay'ı izleyeceğim Peletonistten şu an sürüyor ama ben bulamıyorum, haritalardaki isim listeleri dediğim gibi karışık.
Yeni sürüş bitirdim henüz okumadım companion üzerinden izleniyor, vaktin varsa bak burda yazıyor sanırım detaylı şekilde.

(link)

Yeni sürüş bitirdim henüz okumadım companion üzerinden izleniyor, vaktin varsa bak burda yazıyor sanırım detaylı şekilde.

(link)

Companion'da yazıda gösterdiği gibi menü çıkmıyor bende. Misal Özcan şu an sürüşte ama fan view diye bir buton yok..

Screenshot_20210205-235219.png

Şöyle yazmışlar.

Yani seninde zwifti açıp izlemek istediğin kişinin sürdüğü rotada olman gerekli..

Ya işte bunlar hep sıkıntı. Adamın sürdüğü harita belli değil ki. Hadi @Özcan güler yine dağlara Alp'lere doğru sürüyordur ☺️ nispeten tahmin edilebilir de misal seni gördüm ve izlemek istiyorum nereden bileceğim hangi haritada sürüyorsun? Companion da önceden katılacağı bir yarışa denk gelirsem anca oradaki harita açıklanmasından bilebilirim sanırım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ya işte bunlar hep sıkıntı. Adamın sürdüğü harita belli değil ki. Hadi @Özcan güler yine dağlara Alp'lere doğru sürüyordur ☺ nispeten tahmin edilebilir de misal seni gördüm ve izlemek istiyorum nereden bileceğim hangi haritada sürüyorsun? Companion da önceden katılacağı bir yarışa denk gelirsem anca oradaki harita açıklanmasından bilebilirim sanırım.
"Ride with ..."dedikten sonra oyun açıldığında sağdaki listeden arkadaşın ismine tıklasanız olur gibi geldi ama denemediğim için tam bilemeyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
"Ride with ..."dedikten sonra oyun açıldığında sağdaki listeden arkadaşın ismine tıklasanız olur gibi geldi ama denemediğim için tam bilemeyeceğim :)
Evet bu bir yöntem ancak basitçe bir yolu yok maalesef. Ride with diyebilmek için önce arkadaşı haritada sürüş yapanların listesinde bulmak gerek ki yukarıda da belirtmiştim liste sıralı değil karışık. Dünya kadar insanın içinde gözüne çarparsa ride with seçiliyor. Misal adam Fransa haritasında yarışıyorsa listeyi görme şansım da yok, çünkü Fransa haritaları bir süredir görünmüyor bende. Bu kadar çetrefilli olmamalıydı bu yahu.

daha önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum, şöyle bir şey fark ettim. biliyorsunuz, bazı smart trainerlar ilk satın alındığında 1 aylık promosyon zwift üyeliği veriyor. bu promosyon üyeliğin aktif edilmesi için zwift tarafının bir koşulu var. diyor ki, appstore'dan değil de 15 dolar vererek bizim internet sitemizden en az 1 ay abone olduktan sonra o promosyon üyeliği aktif edebilirsin. 7.06 güncel dolar kurundan 106 lira ediyor bunu yapmak, appstoreda 50 lira olduğu için 2 aylık üyelik 100 lira ediyor. dolar kuru düşene kadar mantıksız bir olay yani.

daha önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum, şöyle bir şey fark ettim. biliyorsunuz, bazı smart trainerlar ilk satın alındığında 1 aylık promosyon zwift üyeliği veriyor. bu promosyon üyeliğin aktif edilmesi için zwift tarafının bir koşulu var. diyor ki, appstore'dan değil de 15 dolar vererek bizim internet sitemizden en az 1 ay abone olduktan sonra o promosyon üyeliği aktif edebilirsin. 7.06 güncel dolar kurundan 106 lira ediyor bunu yapmak, appstoreda 50 lira olduğu için 2 aylık üyelik 100 lira ediyor. dolar kuru düşene kadar mantıksız bir olay yani.
Trainerımı aldığımda bahsettiğiniz gibi 1 aylık promosyon üyelik vardı ve direk aktif ettim üyeliği benden en az 1 ay abone olma şartı gibi birşey istenmedi.

Trainerımı aldığımda bahsettiğiniz gibi 1 aylık promosyon üyelik vardı ve direk aktif ettim üyeliği benden en az 1 ay abone olma şartı gibi birşey istenmedi.

zamandan dolayı olabilir mi? ocak 2021'de oluyor benim bu söylediğim, belki siz daha önce aldıysanız ondan olabilir. ya da wahoo ile alakalı olabilir belki, bilemiyorum.

zamandan dolayı olabilir mi? ocak 2021'de oluyor benim bu söylediğim, belki siz daha önce aldıysanız ondan olabilir. ya da wahoo ile alakalı olabilir belki, bilemiyorum.
Muhtemelen olabilir, ben Kasım ayında aktif etmiştim. Tacx ile gelmişti promosyon üyelik.

Yarın Peloton İstanbul'un düzenlediği sanal Granfondo var:

144484493_1047860369069738_2138608136849027785_o.jpg

Yarış haritası şu:
144665606_1047860372403071_410906441657376931_o.jpg

Peloton İstanbul & BMC Türkiye Granfondo Sanal Gran Fondo Serisi🚴🏼‍♀️

⚡2020 sezonunda Türkiye’de sanal ortamda gerçekleştirilen ilk ödüllü ve resmi bisiklet yarışları, 2021 sezonunda yine bir ilke imza atarak start alıyor.
⚡Türkiye’nin ilk sanal gran fondo yarışları her hafta değişen parkurlarla sporcular ve izleyiciler ile buluşacak. Her hafta Cumartesi günleri saat 14.15 youtube üzerinden canlı yayınlanacak olan sanal yarışlar, 7 ‘den 77 ‘ye tüm katılımcılara açık olacak. 📺
⚡Genel klasman ödüllerinin yanı sıra çekiliş ile ödül dağıtımı ve özel indirim paketleri katılımcılara hediye olarak verilecek.
⚡Yarışa katılan ve tamamlayan tüm sporculara e-sertifika gönderilecek. •Pandemi süreci ve yarış takvimine bağlı olarak yarışlar tüm yıl boyunca düzenlenecek.
Yarışlar Zwift programı üzerinden Peloton İstanbul Bisiklet Spor Kulübü ve BMC Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilecek.
Her hafta Cumartesi günü Türkiye saati ile 14.15 te başlayacak Granfondo yarışları için, katılım şartları ve tüm detayları linkte bulabilirsiniz:
Peloton İstanbul & BMC Türkiye Granfondo Sanal Gran Fondo Serisi🚴🏼‍♀️

⚡2020 sezonunda Türkiye’de sanal ortamda gerçekleştirilen ilk ödüllü ve resmi bisiklet yarışları, 2021 sezonunda yine bir ilke imza atarak start alıyor.
⚡Türkiye’nin ilk sanal gran fondo yarışları her hafta değişen parkurlarla sporcular ve izleyiciler ile buluşacak. Her hafta Cumartesi günleri saat 14.15 youtube üzerinden canlı yayınlanacak olan sanal yarışlar, 7 ‘den 77 ‘ye tüm katılımcılara açık olacak. 📺
⚡Genel klasman ödüllerinin yanı sıra çekiliş ile ödül dağıtımı ve özel indirim paketleri katılımcılara hediye olarak verilecek.
⚡Yarışa katılan ve tamamlayan tüm sporculara e-sertifika gönderilecek. •Pandemi süreci ve yarış takvimine bağlı olarak yarışlar tüm yıl boyunca düzenlenecek.
Yarışlar Zwift programı üzerinden Peloton İstanbul Bisiklet Spor Kulübü ve BMC Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilecek.

Her hafta Cumartesi günü Türkiye saati ile 14.15 te başlayacak Granfondo yarışları için, katılım şartları ve tüm detayları linkte bulabilirsiniz. :

İyi güzel de yarışta Pelotonistten kimseler yoktu. Companion da hiç olmazsa bir kısmı katılacak diye gözüküyordu ama kimse katılmadı. Instagram'da baktım bugün dışarıda takım sürüşü yapmışlar. Çok acayibime gitti, organizasyon düzenleyip bir kişinin bile katılmaması. Neyse herkesin kendi fikri ama bana ters.

İyi güzel de yarışta Pelotonistten kimseler yoktu. Companion da hiç olmazsa bir kısmı katılacak diye gözüküyordu ama kimse katılmadı. Instagram'da baktım bugün dışarıda takım sürüşü yapmışlar. Çok acayibime gitti, organizasyon düzenleyip bir kişinin bile katılmaması. Neyse herkesin kendi fikri ama bana ters.
Aynı fikirdeyim, sahiplenmeleri gerektiğini düşünüyorum, bu şekilde biraz anlamsız oluyor.

Geri