Scudo Sports

Zincir gergileri ve orta göbek

E.İÇLİ

Aktif Üye
Tepki
58
Bisiklet
Scott
Merhaba arkadaşlar,

Benim sorum; tekli aynakol kullaniyorum 32disli ayni sekilde 32 disli uyumlu zincir gergisi kullanmak istiyorum fakat orta gobegim karemil yabanci forumlarda inceledigim kadariyla karemil gobege zincir gergisi takan yok.Bu isin asli astari nedir bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.Birde chainreaction'da adaptorler falan var ayrica bi kac yerde zincir gergisi takilirsa gobegi uzun almak gibi biseylerde okudum, iyicene aklim karisti???tesekkurler.

image.jpg

Yardimlarinizi bekliyorum

Bilgisi olan kimse yokmu?

Scudo
Öncelikle size soracağım aynakolunuzun yaprağı tek dişli kullanım için mi tasarlanmış, ya da 3lü veya 2li aynakolun yapraklarını sökerek mi bu hale getirdiniz? Bu kısım önemli, çünkü çok yapraklı aynakol yapraklarında vites değişimine uygun tasarlanmış dişler vardır ve bu dişler tekli kullanımda sorun çıkarabilir.

Bundan sonrasına tekli kullanıma uygun yaprak üzerinden devam ediyorum. İstediğiniz ürün Chain Guide olarak geçen parça. Alttan gerdirmesi olmadan üstten zinciri tutan modeller mevcut ((link)). Bunlardan edinip kullanabilirsiniz. Ama bunun dışındaki orta göbeğe veya kadroya takılan Chain Guide'lar sizin ortagöbeğinize uymayacaktır. Uyanını bulsanız da Türkiye'de edinmeniz zor olacaktır.

Tesekkurler cevabiniz icin aynakolum 3 luydu tum dislerini sokup tekli kullanima uygun disli taktim bu kisim tamam.zaten ulkemizde bi cok seyi edinmemiz zor oldugundan dolayi herseyi yurtdisindan getiriyorum sıkıntı yok,benim gobege uyumlu alltan gerdirmesi olan chain guide biliyorsaniz dunyanin neresinde oldugu farketmez cok yardimci olursunuz.

Youtube da ve yabanci forumlarda cok baktim alisveris sitelerindede aradim ama bb un gobegi destekleyen veya converter bi aparat ve gerdirmeye rastlamadim

Geri