Scudo Sports

Zincir atması

mahmut krt

Aktif Üye
Tepki
62
arkadaşlar sert bir inişte atlayarak filan değil düşme durumu veya ani yüklenerek merdiven çıkma durumunda vites atıyor sebep ne olabilir aynakoldan atıyor

Scudo
yüklenerek merdiven çıkma derken bisiklet üzerinde merdivenden çıkmaktan bahsediyorsanız sürekli sallanan zincirde yanlış bir vites oranından oluşan boşluk rahatlıkla ve doğal olarak zincirin atmasına neden olacaktır şaşırılacak veya garipsenecek bir durum sayılmaz.

Dağ bisikleti ile DOWNHİLL yaptığın için bu gayet normal :D

hmm iyi bari bende diyorum sistemde mi birşey var ani merdiven 2-3 basamak yüklenince ilk merdivenden sonra çat edip atıyordu aynakoldan iyi bari bir daha denemem :) sağolun cevaplarınız için +++

Arkadaşlar merhabalar bende st540 2 dişli hollowtech aynakol var 2.dişlide kullanıyorum (orta aktarıcı yok) bir yerden atladığım zaman veya merdiven inerken çoğu kez zincir dişliden sağ tarafa atıyor nasıl çözebilirim ? Üzerinde zincir gergisi var bir tek.

Arkadaşlar merhabalar bende st540 2 dişli hollowtech aynakol var 2.dişlide kullanıyorum (orta aktarıcı yok) bir yerden atladığım zaman veya merdiven inerken çoğu kez zincir dişliden sağ tarafa atıyor nasıl çözebilirim ? Üzerinde zincir gergisi var bir tek.
Zincir uzunluğunuz uzun olabilir mi buna bir bakın

Zincir uzunluğunuz uzun olabilir mi buna bir bakın
Nasıl bakabilirim acaba ? Dh sürücüsü ile konuştuğumda 1 bakla kısaltabilirsin demişti ama zincir baklaları küçük olduğundan aparatla çıkmıyor.

Nasıl bakabilirim acaba ? Dh sürücüsü ile konuştuğumda 1 bakla kısaltabilirsin demişti ama zincir baklaları küçük olduğundan aparatla çıkmıyor.

Profesyonel teknik bir destek alsan daha doğru olabilir zincir bakla küçük aparatla çıkmıyor demişsin bu durumda zincir dahi değişmesi gerekebilir

Profesyonel teknik bir destek alsan daha doğru olabilir zincir bakla küçük aparatla çıkmıyor demişsin bu durumda zincir dahi değişmesi gerekebilir
Hocam bakla küçükten kastım zincirin ortasındaki pim küçük olduğundan zincir sökme aparatının pimine uymuyor.

Hocam bakla küçükten kastım zincirin ortasındaki pim küçük olduğundan zincir sökme aparatının pimine uymuyor.
YouTube da şöyle bir dolandımda yazmadan önce çivi ile bile söken var

• Beğen
Tepkiler: eyupefe3
YouTube da şöyle bir dolandımda yazmadan önce çivi ile bile söken var
Sağlıklı bir yöntem değil hocam ve o çiviyle söktükleri yine büyük baklalı zincirlerden.Zincir uzunluğu harici başka türlü çözülemez mi ? Aktarıcım altus.

Sağlıklı bir yöntem değil hocam ve o çiviyle söktükleri yine büyük baklalı zincirlerden.Zincir uzunluğu harici başka türlü çözülemez mi ? Aktarıcım altus.
Zıplanalarda zincirden atmasının sebebi bence zincir gerginliğini uzun kalması, farklı görüşü olan yazacaktır ama zor gibi

Geri