mahmut krt
Aktif Üye
- Tepki
- 62
Zincir uzunluğunuz uzun olabilir mi buna bir bakınArkadaşlar merhabalar bende st540 2 dişli hollowtech aynakol var 2.dişlide kullanıyorum (orta aktarıcı yok) bir yerden atladığım zaman veya merdiven inerken çoğu kez zincir dişliden sağ tarafa atıyor nasıl çözebilirim ? Üzerinde zincir gergisi var bir tek.
Nasıl bakabilirim acaba ? Dh sürücüsü ile konuştuğumda 1 bakla kısaltabilirsin demişti ama zincir baklaları küçük olduğundan aparatla çıkmıyor.Zincir uzunluğunuz uzun olabilir mi buna bir bakın
Nasıl bakabilirim acaba ? Dh sürücüsü ile konuştuğumda 1 bakla kısaltabilirsin demişti ama zincir baklaları küçük olduğundan aparatla çıkmıyor.
Hocam bakla küçükten kastım zincirin ortasındaki pim küçük olduğundan zincir sökme aparatının pimine uymuyor.Profesyonel teknik bir destek alsan daha doğru olabilir zincir bakla küçük aparatla çıkmıyor demişsin bu durumda zincir dahi değişmesi gerekebilir
YouTube da şöyle bir dolandımda yazmadan önce çivi ile bile söken varHocam bakla küçükten kastım zincirin ortasındaki pim küçük olduğundan zincir sökme aparatının pimine uymuyor.
Sağlıklı bir yöntem değil hocam ve o çiviyle söktükleri yine büyük baklalı zincirlerden.Zincir uzunluğu harici başka türlü çözülemez mi ? Aktarıcım altus.YouTube da şöyle bir dolandımda yazmadan önce çivi ile bile söken var
Zıplanalarda zincirden atmasının sebebi bence zincir gerginliğini uzun kalması, farklı görüşü olan yazacaktır ama zor gibiSağlıklı bir yöntem değil hocam ve o çiviyle söktükleri yine büyük baklalı zincirlerden.Zincir uzunluğu harici başka türlü çözülemez mi ? Aktarıcım altus.