Scudo Sports

Zeytinburnu

Scudo
Vallaha dostum, daha kesin değil ama Cumartesi akşamı mesai durumumuz olabilir :( İşler bu ara açıldı da.O yüzden sonra haber veririm ben sana.Yarın netleşir.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
uyumayıpta naapıcaz bilader:)uyuyorsak keyfimizdenmi...havaların durumu malum merak etme uyanacagımız günler yakındır:)

• Beğen
Forum'a ilk mesajım. Çok heyecanlıyım. Henüz araştırma aşamasındayım.
Kendime mümkün olduğunca ekonomik ve dayanıklı bir bisiklet bakıyorum. Ne çömezlik ama :)
Ben de Sümer'de ikamet ediyorum.
Sahile 5 dakika...
Pedalist, pedalşör, bisiklet sporcusu -artık ne derseniz- olduğumda tanışmayı isterim
Saygılar....

@mikail1361

Mikail, her hafta Cuma akşamları geleneksel gezimiz yapılmakta. Bir önceki mesajda konu başkığı linki vermiştim.
Eğer katılmak istersen oradan takip edebilirsin. Bende Beştelsiz Mah. denim.

• Beğen
@octopus_taskin

Öncelikle hoşgeldiniz. Zeytinburnu ve çevresinden arkadaşların katılımıyla her hafta Cuma akşamları düzenlediğimiz gelenekselleşmiş bir gezimiz var.
Zeytinburnu Tekzen in önünde buluşulur ve Veli Efendi nin yanından sahil yoluna çıkılarak Yeşilköy - Florya tesislerinde kadar pedal basılır.
Daha sonra yanımızda getirdiğimiz çayımızı, bisküvilerimizi, krakerlerimizi yer içer, tatlı tatlı muhabbetimizi yapar, sonrasında dönüş yaparız.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=322764#post322764

Buyrun buradan takip edebilirsiniz. Bu Cuma akşamı da kısmet ise mangal yapmayı planlıyoruz. Haberiniz ola :D
Sağlıcakla kalın...

@DERYA65

Uzak sayılmaz aslında :rolleyes: O taraflardan gelen arkadaşlarımız olması lazım. Konuyu takip ederseniz eğer, sizleri de aramızda görmek isteriz.

• Beğen
Bende Zeytinburnuluyum , Nuripaşada oturuyorum Forum'a yeni üye oldum...! :)

• Beğen
Zeytinburnu ve yakın çevresinde nerelerde bisikletciler var daha bisiklet konusunda yeniyim lütfen yardımcı olun :)

Geri