İzmir -İstanbul turunu yaparken 3,4,5,6. fotoğraflardakı küçükkuyu yolundan geçmiştim sabah erken saatte. Oradan da kaz dağına. Şimdiye kadark en keyif aldığım yoldu. Çok güzel.
Yol ve manzara muhteşem. Yokuşlar da hiç fena değil. Adatepe'de 2 gün kalmış ve çevreyi dolaşmıştık geçen baharda. Muhteşem bir doğası var Kaz Dağları ve civarının. Biz de Bandırma'dan Bandırma'ya pedallarken geçmiştik oralardan.
@mşehirli Sağlam bir grup olsa bende katılıcamda yok işte varda yok. Bunlar kendine müslüman. Ne güzel bulunduğunuz bölge tam merkezde olduğundan her bir rotaya daha kolay ulaşılıyor. Yukardaki köylerden girin sonra yavaş yavaş hanlar ilerki zamanlarda eybek, ordan aşağıya sallanın yaşyer, dereli, çamcı, edremit bir sürü rota. Hem rahat hem kolay rotalar. Belki beraber bile turlayabiliriz geldiğimde.
Sağlık ocağında Sait Hasançufadaroğlu var doktor. Onunla tanış İstediğin rotaları sana çizer gerekirse. Eski bisikletçilerdendir kendisi.
Biraz Araştırmak gerekiyor ınternet ten Körfezdeki gruplardan bir kaç isim vereyim.Bömçed,İda,Akçaybis,Badavut bisiklet grupları kışın akçay grubu faaldir.
@BF Okuru
Ali bey merhaba Bunlar kendine müslüman diye yazmışsınız fotoğraflardaki bisikletciler körfez gruplarındandır.Size grupların isimlerini yazayım Bömçed grubu burhaniye ören,İda grubu,Akçaybis,Badavut grubu Ayvalık bisiklet grubu.Sait Hasançufadaroğlu ile de bir çok kere pedalladım.Herhalde bu grupların herhangi birinde pedallarsınız
semih59 bey öneriler için teşekkür ederim. İlk fırsatta araştıracağım ismini verdiğiniz grupları. ALİ bey, gündüz işte (Edremit'te)olduğum için gitme fırsatım olmuyor sağlık ocağına. Yıllık izin olduğunda giderim Sait bey ile tanışmaya semih59 bey gibi bisiklet ile turlayan insanlara imrenmemek elde değil doğrusu. Hava iyi olursa gece şehir içinde turlama şansım oluyor. Beraber turlama işine sıcak bakarım
@semih59 Ben 9 aydır Ayvalık'dayım ancak belki de maalesef Badavut'da bir gruba rastgelemedim Semih Bey
Bunun yanında,yazları Badavut'a gelen birisinin olduğunu duydum sadece ancak henüz onunla da tanışamadım.
Ayvalık'da , Ayvelo ekibi olarak(aktif gezi katılımı ikiyi geçemedik ama olsun,bu daha başlangıç)ev sahipliği yapmaktan onur duyarız...
Saygılar, sevgiler...
Hayırlısı ile Mayıs da Altınoluk da olacağım Ayvalığa her sene olduğu gibi pedallayacağız.Nejat bey ayvalığa yazları geliyor grubun linkini atıyorum Sizin grup facede mi?(link)