@mustafa akman
Selam ve sevgiler.
Sağlık bölümünün işleyişinde (ticari reklamlar hariç) herkes her konuda yanlış yada doğru fikrini paylaşıyor, forum ortamında konu tartışılıyor ve doğruya ulaşılmaya çalışılıyor.
Kesin doğru olduğuna inanılan bilgiler taliplileri tarafından alınıp hayata aktarılıyor hatta bazen yönetim tarafından sabitlenip forum ortamında koruma altına alınıyor.
Yanlış olduğu savunulanlar ise eleştirilerin hedefinde kalarak forumun sayfaları arasında zaman aşımına uğrayıp gidiyor.
Yani sizin tabirinizle "filtreleme" denen sürecin işleyişi bisiklet forumda "otofiltreleme" şeklinde cereyan ediyor.
Sizin iyiniyetinize inanıyor ve teşekkür ediyorum ancak kanımca insanların paylaştıklarını filtrelemeye(sanırım filtreleme kelimesiyle; tıbbi hataları olan mesajları silme olayını kastediyorsunuz) kalksak yanlış bilgisi olanlar da bu bilgilerini paylaşamadıkları için nerede hatalı olduklarını öğrenme fırsatını bulamayacaklardır diye düşünüyorum.
Diğer yandan, burası bir forum değil de tıbbi danışmanlık yada bilgilendirme sitesi olsa o zaman yüzde 100 haklısınız, ancak forum olduğu için her tartışılan yada bahsedilenin doğru olamayacağı zaten herkes tarafından bilinmeli.
Tüm bu açıklamalarımı sizin bir hekim olarak gösterdiğiniz duyarlılığa saygımdan dolayı yapmış bulunmaktayım.
İlginize teşekkürler, katkılarınızı her zaman bekleriz.
Selam ve saygılar.
Ayrıca siz de fikrinizi her halukarda bu sayfalardan paylaşarak yanlışları düzeltme isteğinizi uygulamaya sokabilirsiniz.