Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yuvacık Barajı..

Kadir AYINTAP

Forum Bağımlısı
Tepki
2.689
İsim
Kadir
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar...
bu pazar tur yapmaya pek niyetim yoktu ama Hasan kardeşim arayıp, kankisi Recep İşlek hazır izinliyken bir tur yapalım nereye gidelim Kadir abi diye sordu, bir kaç alternatiften sonra Gebze Ballıkayalara gitmeye karar verdik.
Mehmet Ser"de bizile gelmek için can atanlardan ama judo musabakası sebebi ile tura katılamadı..

13 şubat pazar 2011 sabah Pendik feribot iskelesinde buluşuyoruz. gelen sadece Hasan, Recep"in iş yerinden süpriz bir nöbeti cıkınca tura gelemiyor.
(link)

Kazasız bir tur dileği ile yola cıkıyoruz.
(link)

eskihisar arabalı vapur iskelesi ayrımı.
(link)

kısa zamanda ballıkayalar tabelasını göğüslüyoruz. burda Hasan kartepeye gitme fikrini atıyor ortaya ama yola biraz geç çıktığımızdan ben yuvacık barajına gidelim diyorum Hasanda okeyliyor.
(link)

yola devam hızımız fena sayılmaz :boese157: aslında Burda hızımız 60 km olması gerekirdi çünkü rampa aşağı iniyoruz tüm yol boyunca karşımızdan esen rüzgar burdada hızımızı kesiyor diliskelesine yaklasıyoruz.
(link)

diliskelesi çıkışı.
(link)

hereke girişi ilk molamızı alıyoruz :)
(link)

herekenin içine girip sahilde bir kafeye gidiyoruz
(link)

sıcak yeşil çay ilaç gibi geliyor.. :)
(link)

hereke balıkcı barınağı güzel şirin bir yer.
(link)

Derinceden gecerken
(link)

İzmit girişindeyiz.
(link)

İzmit merkezde bir süper marketten yiyecek tedarik ediyoruz bu arada Hasan bir motorsikletle poz veriyor :)
(link)

uzaktan kartepe
(link)

eski gölcük yolu son derece modern görünümü ile dikkat cekiyor.
(link)

eskiden burdan kokudan geçilmezken şimdi ailelerin piknik yaptığı yer olmuş.
(link)

yolun sonu sağ taraf gölcük diğer taraf yuvacık yolu, yuvacığa devam.
(link)

burada yolun üzerinde çimende horon tepen bir guruba eşlik ediyoruz:D :D
(link)

Osmanlı döneminin bahriye eri "LEVENT"
(link)

100 mt arkamız bahriye birliği, buraya büyük bir çıpa yerleştirmişler.
(link)

horon tepenleri kemenceleri ile başbaşa bırakıp orada ayrılıyoruz
(link)

köy yollarına dalıyoruz D100 (e5) karayolundan sonra oldukca sakin bir ortam :)
(link)

İzmit körfezi ve yuvacık
(link)

Yuvacık çıkışı baraja son 2km.
(link)

ve sonunda yuvacık barajı manzara harika.
(link)

resimlere devam

Scudo
barajın arkasındaki dağlar kartepe etekleri tepeler karlı.
(link)

manzaraya bizde iştirak ediyoruz :D
(link)

barajı geçip barajı besliyen derede gezimizi noktalıyoruz dere görülmeye değer.
(link)

yeni fotograf makinamla su altında bir deneme yapıyorum sonuç oldukca güzel :D :D
(link)

derenin su sesi bambaşka
(link)

bisikletimle bir pozda ben veriyorum :)
(link)

bu sene buraya ikinci gelişim
(link)

Hasanla bir poz daha çekiliyoruz, bu arada Recep İşlek iyiki tura gelmemiş diyoruz yoksa buraları göremiyecektik :D :D Recep için seçtiğimiz kısa parkur olan Ballıkayalarda kalacaktık :D :D
(link)

derenin suyu oldukca bol maşallah yazın bu su miktarı yarıya düşüyor.
(link)

uygun bir yerde mangal ateşimizi yakıyoruz :D
(link)

mangalımızı donatıyoruz :D
(link)

tavuklar pişmiş soğan, biber ve mantarlar közlenmiş ve bizde oldukca acıkmışızki sormayın gitsin :D :D
(link)

yemek sonrası dereden su içmesek olmaz önce ben bir su içiyorum :D
(link)

sonra Hasan su içiyor kana kana :D :D
(link)

mangal faslınıda tamamladıktan sonra bir kaç resim daha çekiliyoruz
(link)

Hasanla bir resim daha.
(link)

dönüş zamanı akşam üstü hava oldukca soğuyor tahminim 1 derece veya 0 da olabilir.
(link)

5 dakika ile izmit kırkikievler durağından tireni kaçırıyoruz bir sonraki tiren 19:45 tireni ile istanbula dönüş gerçekleşiyor..
(link)

Harikasınız...

Şu İzmit yönündeki turlarınıza nasıl imreniyorum bilseniz. Bir dahaki turunuza eşlik etmeyi nasıl isterim.

Su altı fotoğrafları da on numara abi :)

Ayağınıza emeğinize sağlık....

Murat Semiz

Hocam süper olmuş ya. Artık Makınayıda suya sokuyorsunuz bu iyi bi gelişme artık yagmur yagdıgındada resım cekınebılırız :D oraya tek gıtmıstınız önceden İzmit korfeze. Resımlerı gordugumde bende gıtmek ıstemıstım ama bı fırsat gecen pazar tur vardı ama musabakamdan dolayı size eşlil edemedim :( Artık 1 Sene snra bıdaha tur olur :D Ayagınıza Sağlık Hocam. (Geçmiş Olsun. Allah Şifa Versin Geçirdiğiniz rahatsızlıkta.)

Sevgili Kadir Dostum. Yaz, kış, sıcak, soğuk demeden turlara devam ediyosun valla enerjine hayranım.
Yine bizim taraflara gelmişsin, harika bi tur olmuş. Bu defa da karşılaşamadık umarım bigün karşılaşırız.
Selamlar, sevgiler...

@mtsemiz

Murat bey çok teşekkürler..
sonraki turlarımızda sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız.
su altı resim denemesini ilk defa yaptım sonuçlar güzel sonraki turlarda umarım daha iyi görüntüler yakalarız :) kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın

@Mehmet Ser

Sağolasın Mehmet senide aramızda görmek isterdik ama nasip değilmiş bu arada istanbul 2.liğin hayırlı olsun :D foto makinası çok iyi oldu diğer makinaya yazık o yollarda düşüp kırılacak yağmurda su alacak korkusu yok artık bu yeni hem küçük hem su geçirmeme özelliğine sahip artık dere tepe kar yağmur gezeriz nasipse :D

@beyzade1978

Çok teşekkür ederim..
evet su içme pozları oldukca ilginç oldu.
kendine iyi bak dostum görüşmek beraber bir turda pedallamak dileği ile

@selcuk yucel

Çok teşekkürler.
aslında gebze pedaldan Murat içlek kardeşimi arayıp davet edecektim ama delta"nın yarışlarına katılacaktır diye aramadım. sonraki turlarımıza bekleriz nasipse

@Hasan Bahri Toros

Hasan kardeşim sen olacaksında tur güzel olmıyacakmı :)
o kemancı kızı kaçırdık keşke ilk gördüğümüzde resim çekilseymişiz :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@fatih71

Merhaba Fatih..
bir ara izmitteyken aklımdan geçtiniz :) hani daha evvel beni uzaktan görmüştünüz körfez turu yapıp saraylı köyünden geçtiğim gezide o aklıma geldi yine karşılaşırmıyız diye aklımdan geçirdim :)
Yuvacık gezimiz oldukca eğlenceli zevkli geçti problemsiz tamamladık cok şükür.
bir gün bir yerlerde karşılaşmak dileği ile kendine iyi bak dostum

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Harika bir tur olmuş. Sayenizde Yuvacık Barajını da görmüş olduk. Elbette olmazsa olmazın olan mangalı unutmamışsınız. Doktora tezi için literatür araştırmam ve 15 vitesli bisikletimin yetersizliği olmasaydı gelebilirdim. Bir gün elbette oralarda pedallayacağım.

@Kadir AYINTAP

İnşallah Hocam. Artık poşete de sokmayız makınayı :D :eek: Olacak Turları 4 gözle beklıyorum.

@Cem Şentin

Çok teşekkürler..
biz gerçi planın dışına çıkıp yuvacık barajına gittik :) gelseydiniz Ballıkayalarda kalacaktık nasip değilmiş. bizim olmazsa olmazlarımızdan biri mangal tura renk ve tad katıyor süphesiz :D
size araştırmalarınızda ve tez hazırlığınızda kolaylıklar diliyorum görüşmek dileği ile

tebrikler çok güzel olmuş.hayırlı olsun bu arada fotoğraf makinasının marka ve modelini yazarmısın.

Geri